10 Jaar Pink Floyd Project

Home » Agenda TheaterReserveringen » Muziek » 10 Jaar Pink Floyd Project

besteltickets

 

10 Jaar Pink Floyd Project

Een unplugged theaterconcert met 50 jaar Pink Floyd

Het 10-koppige Pink Floyd Project brengt een prachtige verzameling van iconische songs van een van de meest invloedrijke bands uit onze popgeschiedenis akoestisch ten gehore.

Speelperiode; september 2017 t/m juni 2018

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Een unplugged theaterconcert met 50 jaar Pink Floyd!

Met de zang van o.a. Bert Heerink (VandenBerg, Kayak) én Chris Mustamu, een arsenaal aan akoestische instrumenten en een (lokaal) kinderkoor Met anekdotes én bijzondere verhalen, wordt u meegenomen op reis door het sprookjeslandschap van Pink Floyd. De grote hits zoals Comfortably Numb, Wish You Were Here en Shine On You Crazy Diamond, maar ook minder bekende juweeltjes komen in chronologische volgorde voorbij.

Volgens de échte Floydfans in Nederland is dit hét beste wat je op Pink Floyd gebied kunt krijgen. Daarbij wordt het gezelschap ondersteund door kinderrechtenorganisatie KidsRights en popjournalist Wouter Bessels, die de Nederlandse Pink Floyd biografie schreef. Pink Floyd Project nodigt u uit voor een reis langs 50 jaar Pink Floyd en is een unieke ode aan een van de meest invloedrijke bands uit de popgeschiedenis. Pink Floyd Project staat bekend om hun imposante show.

Een productie van ruim 30 mensen, quadrafonisch geluid, veel licht, visuals en special effects in voornamelijk grote zalen. Aanvankelijk wilde de groep daar geen concessies aan doen. Toch werd de band gevraagd een akoestische set te spelen voorafgaand aan een concert van Pink Floyd’s Roger Waters in Amsterdam. Dit bleek zo’n succes, dat de groep nu gewapend met alleen akoestische instrumenten de theaters induikt. Van de psychedelische periode met Syd Barrett, langs de zwaarmoedige autobiografische weerspiegelingen van genie Roger Waters tot en met het recente en veelal retrospectieve werk onder aanvoering van zanger en meestergitarist David Gilmour.

 

Pink Floyd Project

 

Pink Floyd Project

 

 

 

 

 

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.