50 Jaar Palingsound

Home » Agenda TheaterReserveringen » Muziek » 50 Jaar Palingsound

besteltickets

 

50 jaar Palingsound

Gepresenteerd door The Mon Amour Band

In Nederland bestaat de Palingsound 50 jaar en iedereen kent wel een paar nummers van Volendamse bodem afkomstig van o.a.; Jan, Smit, Nick & Simon, The Cats en BZN.

Speelperiode; oktober 2017 t/m mei 2018

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

De Volendamse succesformatie The Mon Amour Band – met in de gelederen BZN-drummer Jack Veerman – zal het 50-jarige jubileum van de Palingsound op grootse wijze eren in de Nederlandse theaters. In de theatertour 50 jaar Palingsound neemt The Mon Amour Band het publiek mee in het verleden en het heden. Het begon natuurlijk allemaal met The Cats, BZN en George Baker, maar ook Jan Smit, Maribelle, Nick en Simon en de 3JS zullen uiteraard niet ontbreken in het repertoire. Een compleet nieuwe show want de Palingsound blijkt een onuitputtelijke bron met vele hits, daarbij zijn er nog zoveel meer mooie verhalen te vertellen. Laat u onderdompelen in de Volendamse sfeer en hoor wat de Palingsound voor de vele (Volendamse) prominenten betekend heeft. Het publiek verlaat de zaal met een grote glimlach op het gezicht over dat bijzondere dorp met die unieke sound! En of het geheim van de Palingsound ontrafeld wordt…dat zult u zelf moeten ervaren.

The Mon Amour Band

Nadat BZN in 2006 ophield met te bestaan, besloot een groep ervaren muzikanten – o.l.v. BZN-drummer Jack Veerman – om de BZN sound te laten voortleven. Niet alleen door het spelen van de oude hits, maar ook door het produceren van nieuwe albums. Na diverse succesvolle cd’s en optredens voor volle zalen, was het 50-jarig jubileum van de Palingsound aanleiding om een grootschalig theatertour te starten.

Palingsound

De naam Palingsound is bedacht door de legendarische disc jockey Joost den Draaijer. Dit deed hij waarschijnlijk omdat The Cats manager Jan Buys steevast een pondje paling meenam naar het radiostation om de promotie voor een nieuwe single extra kracht bij te zetten.

 

50 jaar Palingsound

 

50 jaar Palingsound

 

 

 

 

 

 

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.