ABBA Fever – The Ultimate ABBA Tribute – Tickets

ABBA

Tickets

ABBA Fever
Kaartjes  en Tickets

The Ultimate ABBA Tribute

Al meer dan 40 jaar lang trekt de muziek van ABBA alle generaties over de hele wereld de dansvloer op. Dat bewijst dat de nalatenschap van ABBA nog steeds springlevend is. In deze muzikale voorstelling komen grote hits als ‘Dancing Queen’, ‘Mamma Mia’ en ‘Waterloo’ voorbij, gecombineerd met de mooiste anekdotes uit de geschiedenis van ABBA. Abba Fever geeft je de kans om de sfeer en energie van een liveconcert van de vier wereldberoemde Zweden mee te maken.

 

Speelperiode; januari 2022 t/m mei 2022

Kalender

 

 Klik op de kalender voor alle speeldata

 

ABBA Fever

Een muzikale reis terug naar de tijd van ‘s werelds grootste popgroep.

In een ruim 120 minuten durende show, gespeeld door de beste muzikanten uit het genre, wordt u meegenomen op reis naar de jaren zeventig. Waar je het succes en de prijs van roem van dichtbij meemaakt. Aan de extravagante kostuums en de adembenemende stemmen van Agnetha en Frida ontbreekt het niet. Abba Fever brengt een ware hommage aan een van de meeste legendarische bands uit de geschiedenis van de popmuziek.

The Music, The Memories, The Magic. Beleef het verhaal opnieuw met Abba Fever – The Ultimate ABBA Tribute!

Muzikanten: Simone Sweep (Agnetha Fätskog), Tessa de Jong (Anni-Frid Lyngstad), Christop Korzec (Björn Ulvaeus), Tom Wesselink (Benny Anderson) aangevuld met een 4-koppige liveband.

Duur voorstelling: +- 140 minuten, inclusief pauze

 

 

ABBA Fever

ABBA

 

weetwaarjekoopt

Reageer

Je email adres wordt verder niet getoond.