AFAS Live Kaartjes & Tickets

Home » AFAS Live Kaartjes & Tickets

AFAS Live Amsterdam, AFAS Live, Amsterdam

AFAS Live, Amsterdam – agenda

Klik op de kalender
voor de lijstweergave Kalender

Schouwburg Amstelveen

AFAS Live Amsterdam sinds 2017.

Op 1 februari 2001 opende er naast de Johan Cruijff Arena, een nieuwe concert- en evenementenzaal met de naam Heineken Music Hall HMH. In 2017 is AFAS de hoofdsponsor geworden en is de naam in AFAS Live gewijzigd. Inmiddels hebben de grootste internationale artiesten al opgetreden in de AFAS Live zoals Bruno Mars, Kings of Leon, Blue Man Group en Demi Lovato. Regelmatig zijn er grote dancefeesten in de AFAS Live en zo zijn er ook grote award shows die uitgezonden worden. AFAS Live heeft twee zalen, de grote zaal voor 6.000 personen (de Black Box) en de kleine zaal voor 700 personen (Isla Talent Stage). AFAS Live is bekend vanwege de beste akoestiek zaal van Europa.

 

Agenda AFAS Live Amsterdam.

Op onze website treft u de mooiste theater voorstellingen van AFAS Live in alle genres zoals Cabaret, Musical, Toneel, Dans, Klassiek, Familie & Jeugd, Muziek en Show. Bekijk onze aparte pagina van AFAS Live voor het totale overzicht, klik hier. Het adres van AFAS Live is De Passage 100 in Amsterdam, postcode 1101 AX. Met ruim 10.000 voorstellingen is Theaterreserveringen de grootste theater website van Nederland. Nog belangrijker, de verkoop is altijd gegarandeerd via Officiële voorverkoop en altijd zonder extra servicekosten, 100% betrouwbaar dus!

Naast de voorstellingen van AFAS Live tref je bij ons ook andere theaters aan bij jou in de buurt. Op onze website staan ruim 300 theaters verdeeld over alle provincies. Naast AFAS Live staan dus ook theaters uit Noord-Brabant, Zeeland, Noord-Holland, Gelderland, Zuid-Holland, Friesland, Groningen, Utrecht, Limburg, Overijssel, Drenthe, Flevoland.
Bestel je tickets of kaartjes voor AFAS Live dus via theaterreserveringen.com  en kom genieten in het ‘concerthuis’ van de stad Amsterdam. Ontdek onze uitgebreide culturele agenda van AFAS Live.
Klik hier voor de theater agenda van AFAS Live of zoek in onze agenda op genre of een theater in de buurt van Amsterdam. Op onze theater agenda tref je een ruim aanbod in alle genres zoals Cabaret, Musical, Dans, Familie & Jeugd, Klassiek, Opera, show en Muziek.