Amsterdam Klezmer Band – Theater tickets

Amsterdam Klezmer Band

Tickets

Amsterdam Klezmer Band    Kaartjes  en Tickets

Klezmer into the Future

Al meer dan twintig jaar reist de Amsterdam Klezmer Band de wereld rond. Overal eindigen de optredens onontkoombaar in een groot dansfeest. De band staat dan ook internationaal in hoog aanzien als brenger van onorthodoxe, vernieuwende en aanstekelijke klezmer.

 

Speelperiode;  

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

De zeven musici komen van de straat en van het conservatorium. Die dubbele basis is terug te vinden in de muziek, waarin subtiliteit, virtuositeit en originaliteit gepaard gaan met de behoefte om een lekker feestje te bouwen. Want dat is nou eenmaal wat klezmer doet: het is feestmuziek, Joodse bruiloftsmuziek, met die onmiskenbaar Oost-Europese insteek.

Sinds 2001 brengt de Amsterdam Klezmer Band zijn meeslepende en opzwepende shows naar de Nederlandse theaters. Inmiddels weten de zeven musici precies wat ze daar willen neerzetten. Er wordt gegeind en gespeeld met het publiek, dragende improvisaties nemen je mee en uiteindelijk vergeet je al je sores, want die gaat de Amsterdam Klezmer Band te lijf met alle muzikaliteit die ze in huis heeft.

Dit jaar bracht de Amsterdam Klezmer Band haar nieuwe cd ‘Fortuna’ uit, die levert het nieuwe theaterrepertoire, samen met hoogtepunten van eerdere succesvolle shows zoals ‘Benja’ en ‘Septacost’. Verwacht vanavond virtuoze blaaspartijen, humoristische en weemoedige liederen en als klap op de vuurpijl: feest tussen de stoelen!

 

 

Amsterdam Klezmer Band

Amsterdam Klezmer Band

 

weetwaarjekoopt