Anastasia – The Broadway Musical

Anastasia

Tickets

Anastasia

De Broadway Musical

 

In het AFAS Circustheater Scheveningen krijgt The Lion King een geweldige en even grootse opvolger: vanaf september kan Nederland kennis maken met het internationale Broadway-succes Anastasia.

Speelperiode; Stage Entertainment heeft de voorstellingen van musicals ANASTASIA en Lazarus opgeschort tot 2021. Dit vanwege het geringe perspectief dat de theaters dit jaar op een enigszins financieel rendabele manier open kunnen.

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Anastasia is gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm en vertelt het legendarische verhaal van een verloren Russische prinses die op zoek is naar haar werkelijke identiteit. Stage Entertainment brengt je de sprankelende, Nederlandse versie van deze Broadway-musical. Boek nu en wees zeker van de beste plaatsen!

Het verhaal

Weeskind Anya herinnert zich niets van vroeger en heeft geen idee wie ze is. Met een muziekdoosje als enige bagage gaat ze op zoek naar haar verleden. Een avontuur dat voert langs vorstelijke paleizen en door het romantische Parijs van 1920. Hoe kan het dat Anya sprekend lijkt op Anastasia Romanov? Is ze écht de dochter van de vermoorde tsaar Nicolaas? Langzaam ontrafelt Anya haar geschiedenis, om te ontdekken wie ze werkelijk is. Half historisch, half legende: dit moet je gaan zien!

Wereldwijd succes

Anastasia, ontwikkeld en geproduceerd door Stage Entertainment, ging in 2017 in première op Broadway en vierde al grote successen in Duitsland en Spanje. De verbluffende musical – vol heerlijke muziek, oogverblindende decors en schitterende kostuums – kreeg overal geweldige recensies. De prachtige songs, zoals Journey to the past en Once upon a December, hoor je in een Nederlandse versie.

Anastasia

Anastasia

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.