André Kuipers

Home » Agenda TheaterReserveringen » Familie » André Kuipers

besteltickets

 

André Kuipers

Een unieke inkijk in het leven van een astronaut

Voor veel mensen een grote droom om astronaut te worden maar er komt heel wat kijken om astronaut te worden. Doorzettingsvermogen, gedrevenheid en geduld zijn onmisbare eigenschappen maar ook een jarenlange weg vol uitdagingen.

Speelperiode; maart t/m juni 2018

Kalender

 

 

Klik op de agenda voor alle speeldata

Na jarenlange trainingen de diverse landen werd André op 21 december 2011 voor de tweede keer gelanceerd op het ISS (International Space Station) samen met een Rus en een Amerikaan als collega. Na ruim een half jaar landde André op 1 juli 2012 in Kazachstan weer op de aarde.

André geeft een unieke theaterlezing en neemt het publiek mee op een magische reis door het heelal, het ISS en de wetenschap, André laat unieke foto’s en video’s zien.

Vanuit de ruimte is het zicht op de aarde heel anders. Wist u bijvoorbeeld dat het ruimtestation zestien keer per dag een rondje rond de aarde gaat? Grenzen vervagen en activiteiten als ontbossing en luchtvervuiling worden zichtbaar voor het blote oog. Vanuit de ruimte is goed te zien dat wij wonen op een kleine bol in een groot, donker heelal; de aarde is in feite zelf een ‘ruimteschip’ met beperkte voorraden.

 

André Kuipers

 

 

 

weetwaarjekoopt

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.