BILLIE!

BILLIE!

besteltickets

 

BILLIE!

Lady Sings the Blues

Na de succes voorstellingen ‘Miles!’, ‘Louis!’ en ‘I’m a Soulman’ presenteren ‘The Legends’ o.l.v. trompettist/zanger/verteller Michael Varekamp een nieuw programma over Billie Holiday en andere diva’s in de glorietijd van de jazz en soul van de vorige eeuw.

Speelperiode; januari 2018 t/m maart 2018

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

In de jaren twintig staat er een nieuw type vrouw op in de showbusiness vol girlpower. De dames hebben magische talenten, runnen nachtclubs, reizen in eigen treinen en leiden Big Bands als ware CEO’s. Sterk en Stralend, maar niet zelden zonder tragisch randje met op de achtergrond mysterieuze en soms destructieve mannen.

Joy Wielkens kruipt in de huid van legende Billie Holiday en schetst samen met Michael Varekamp, als mannelijke tegenhanger, een intiem portret van bewogen levens in roerige tijden. Tijden waarin euforische successen, gebroken harten en geniale muzikale vertolkingen elkaar in rap tempo afwisselen. Bekende hits als ‘Sister Celie’s blues’, ‘Four women’ en natuurlijk ‘Lady sings the blues’ zullen dan ook niet ontbreken.

Bezetting;

Joy Wielkens – zang & spel
Michael Varekamp – zang & spel
Wiboud Burkens – Hammond & piano
Erik Kooger – drums
Harry Emmery – contrabas

BILLIE!

 

Billie Holiday

 

 

 

 

 

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.