Blind Date – Ja, Ik Wil – Musical tickets

Blind Date

Koop kaarten

Blind Date

Ja, ik wil!

De sensationele musical

Stap binnen in de betoverende wereld van liefde en humor met de sensationele musical ‘Blind Date – Ja, ik wil’! Deze hartverwarmende voorstelling, neemt je mee op een onvergetelijke reis vol romantiek, hilariteit en onverwachte wendingen.

Bob (Freek Bartels) en Jenny (Brigitte Heitzer) zijn weer terug in het theater! Bob heeft zijn Jenny ten huwelijk gevraagd en in Ja, ik wil! volgen we het stel vanaf het aanzoek tot aan de huwelijksnacht. Omdat er nogal wat komt kijken bij het regelen van een trouwerij, schakelen ze de hulp in van weddingplanner Koos (Paul Groot).

Maar: terwijl Koos de perfecte bruiloft probeert te regelen, confronteert hij het aanstaande bruidspaar ook met ingewikkelde en belangrijke vragen. Want wat zegt een huwelijk nog in een tijd waarin volslagen vreemden met elkaar trouwen op tv om drie weken later weer te scheiden? En waar zijn al die verzonnen tradities daadwerkelijk goed voor? Alsof dat nog niet genoeg is, komen daar nog al die duizenden beslissingen bij: wie je nodig je uit? Ga je trouwen in het wit? Wie wordt je trouwambtenaar? Het moet wel ware liefde zijn, als je je eigen bruiloft overleeft.

Met een meeslepende mix van muziek, dans en onvergetelijke personages, is ‘Blind Date – Ja, ik wil’ een voorstelling die het hart van het publiek zal veroveren. Van opzwepende musicalnummers tot ontroerende ballades, elk moment van de voorstelling is doordrenkt van emotie en energie die de toeschouwers meeslepen in het verhaal.

Deze musical is perfect voor een avondje uit met vrienden, familie of geliefden. Het is een viering van liefde, vriendschap en de kracht van het onverwachte. Mis deze kans niet om getuige te zijn van een van de meest spraakmakende musicals van het seizoen.

Koop nu je tickets voor ‘Blind Date – Ja, ik wil’ via Theaterreserveringen.com en maak je klaar voor een avond vol lachen, ontroering en liefde. Of je nu een fan bent van musicals of gewoon op zoek bent naar een onvergetelijke theatervoorstelling, ‘Blind Date – Ja, ik wil’ heeft voor elk wat wils. Reserveer vandaag nog en laat je betoveren door dit meesterwerk van liefde en theater!

 


YouTube
 

Blind Date – Ja, ik wil

  Info & Prijs

 

 

Wil je weten wanneer er nieuwe (Première) voorstellingen zijn, blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. Abonneer je op onze Social-media pagina’s of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 

 

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens
uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken.


Lees onze privacyverklaring.

 

 
 
        X    Youtube

Weet waar je koopt

Laat een berichtje achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.