Bootleg Sixties

Home » Agenda TheaterReserveringen » Muziek » Bootleg Sixties
Bootleg Sixties

besteltickets

 

The Bootleg Sixties

The Overtures

De beste Sixties muziekshow van de wereld komt weer naar Nederland in 2016! Met een spectaculaire show zette The Bootleg Sixties in 2014 en 2015 de theaters in Nederland al op hun kop.

Speelperiode; januari 2017 t/m februari 2017

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

The Bootleg Sixties komen terug met nieuwe kostuums, nieuwe effecten en een nieuwe setlist van oude vertrouwde hits uit de magical sixties. De Britse muzikanten leggen met ware passie en fenomenale energie de juiste bezieling in de muziek. Maar ook visueel, met maar liefst drie screens met bewegend beeld, waan je je met The Bootleg Sixties terug in de jaren zestig.

Een avond vol legendarische songs uit de sixties van o.a. The Doors, Simon & Garfunkel, The Beach Boys, The Monkees, The Beatles, The Rolling Stones, The Who en zelfs de Nederlandse formatie Shocking Blue! Het technische en muzikale plezier van deze fantastische band slaat genadeloos over op het publiek, aan het eind van de avond staat de zaal op zijn kop. Ze speelden in Buckingham Palace, in de O2-Arena voor 17.000 man en in Las Vegas in het theater van het Suncoast Casino.

Sir Elton John zegt het zelf: ‘This band is amazing! They’re just the best band of their kind in the world.’

De band bestaat uit: Den Pugsley (zang, bas); Steve Phypers (drums, zang); Jamie Cook (zang, gitaar); Chris Skornia (keyboards, zang); Phil Evans (gitaar; zang)

 

The Bootleg Sixties

 

The Bootleg Sixties

 

 

 

 

 

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.