Bouke and the ElvisMatters Band – Ticketverkoop

Bouke and the ElvisMatters Band

Koop kaarten

Bouke and the ElvisMatters Band

Viva Las Vegas

Ziggo Dome 2025

 

Op 20 april 2025 staat Ziggo Dome geheel in het teken van de beroemde gokstad. Deze avond laten Bouke & The ElvisMatters band je de hoogtijdagen van Las Vegas entertainment herleven in een geheel nieuwe show waarbij diverse Vegas iconen (opnieuw) tot leven komen in een live spektakel: “Trek je beste glitterpak aan, laat je innerlijke high roller los en bereid je voor op een avond vol muzikale opwinding en energie!” aldus Bouke Scholten.

Stap terug in de tijd en beleef de legendarische muziek van Elvis Presley opnieuw, live op het podium van de Ziggo Dome, met Bouke and the ElvisMatters Band in 2025! Bereid je voor op een onvergetelijke avond vol rock-‘n-roll, swingende hits en tijdloze klassiekers, gebracht door de beste Elvis-tribute-artiest en zijn fantastische live band.

Bouke, een van ’s werelds meest geprezen Elvis-tribute-artiesten, brengt de geest en het talent van ‘The King’ tot leven met zijn onmiskenbare stem, charismatische optreden en gepassioneerde vertolkingen van Elvis’ grootste hits. Samen met de getalenteerde muzikanten van de ElvisMatters Band, creëert Bouke een authentieke en opwindende concertervaring die het publiek terugvoert naar de hoogtijdagen van de rock-‘n-roll.

Van klassiekers zoals “Jailhouse Rock” en “Hound Dog” tot ballads zoals “Can’t Help Falling in Love”, elk nummer wordt met zorg en respect voor het origineel uitgevoerd, waardoor het publiek de kans krijgt om de magie van Elvis Presley opnieuw te beleven, maar dan met een moderne twist.

Maar Bouke and the ElvisMatters Band in de Ziggo Dome is meer dan alleen een eerbetoon aan een muzikale legende; het is een viering van een tijdperk, een erkenning van de blijvende invloed van Elvis Presley op de populaire cultuur en een hommage aan zijn onsterfelijke muzikale nalatenschap.

Dus haal je blauwe suede schoenen tevoorschijn, zet je vetkuif recht en bereid je voor op een avond vol nostalgie, opwinding en onvergetelijke muziek. Mis Bouke and the ElvisMatters Band in de Ziggo Dome in 2025 niet – een spectaculaire ervaring die je terugvoert naar de gouden dagen van de rock-‘n-roll!

De Drentse Bouke groeide op in een muzikale familie en begon op 18-jarige leeftijd met optreden. Het grote publiek maakte kennis met Bouke toen hij in 2009 het RTL4- programma ‘Waar is Elvis?’ won, Bouke blies tijdens ‘The Tribute – Battle of the Bands 2023’ zowel de vakjury als bijna een miljoen kijkers per aflevering omver met zijn zuivere stem die het geluid van Elvis evenaart.

 

YouTube  

Bouke & the ElvisMatters Band

  Info & Prijs

 

 

Wil je weten wanneer er nieuwe (Première) voorstellingen zijn, blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. Abonneer je op onze Social-media pagina’s of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 

 

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens
uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken.


Lees onze privacyverklaring.

 

 
 
        X    Youtube

Weet waar je koopt

Laat een berichtje achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.