Brace – Les geleerd

Home » Agenda TheaterReserveringen » Muziek » Brace – Les geleerd
Brace – Les geleerd

besteltickets

 

Brace

Les geleerd

Brace – Les geleerd
2015 was het jaar van de comeback van Brace! 15 jaar geleden al succesvol en scoorde hit na hit met als hoogtepunt 2 nummers tegelijk in de Top10. In 2016 trok hij voor het eerst de theaters in en dit jaar komt hij nog sterker terug.

Speelperiode; oktober 2017 t/m april 2018

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

In deze muzikale theatervoorstelling zingt Brace in intieme setting over zijn leven en de liefde. Hij vertelt over hoe hij als probleemjongere opgeroeide in Amsterdam. Over de sterke band met zijn moeder, die geëmigreerd is en hij verschrikkelijk mist. Kortom, over zijn hoogtepunten en zijn diepe dalen.

Eddy Brace Rashid MacDonald is geboren in Indonesië als kind van twee Surinaamse ouders. Hij groeide op in het Amsterdamse Betondorp in een muzikaal gezin. Zijn vader was songwriter en zijn broer leadzanger van een succesvolle R&B formatie uit de jaren ’90. Zijn vader overleed echter toen Brace nog maar veertien jaar was. Een enorme klap voor de talentvolle zanger, die bekend stond als een moeilijke jongen.

Op zijn 16de scoorde hij non-stop hits, net op het moment dat hij compleet zou doorbreken eisten geld en roem zijn tol. Omringd door verkeerde vrienden vergooit Brace zijn muzikale carrière en blijft achter met een hoge belastingschuld. Tot overmaat van ramp belandt hij ook nog in de gevangenis voor een vermeende gijzeling.

Les Geleerd

Na enkele jaren komt Brace vroegtijdig vrij wegen goed gedrag en tekent een platendeal bij zijn goede vriend Ali B. Gebrek aan motivatie en op zoek naar zichzelf besluit hij om te stoppen met muziek. Twee jaar werkt hij als installatiemonteur en ondanks dat het ‘gewone’ leven hem goed bevalt, kruipt het bloed waar het niet gaan kan.
15 jaar na zijn eerste doorbraak geeft hij zich op voor The Voice of Holland. In zijn eerste muzikale theatervoorstelling zingt Brace in intieme setting over zijn leven en de liefde. Hij vertelt over hoe hij als probleemjongere opgeroeide in Amsterdam. Over de sterke band met zijn moeder, die geëmigreerd is en hij verschrikkelijk mist. Kortom, over zijn hoogtepunten en zijn diepe dalen.

 

Brace

 

Brace

 

 

 

 

 

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.