Brugklas de Musical | Theater kaartjes

Brugklas de Musical

Tickets

 

Brugklas de Musical (9+)

Gebaseerd op de populaire tv-serie ‘Brugklas’

Brugklas, de populaire serie van de Nederlandse tv komt naar het theater met een eigen musical! Alles wat er gebeurt in het eerste jaar van de middelbare school kun je nu van dichtbij meemaken in Brugklas de Musical. Kom je ook naar het theater?

 

Speelperiode;  oktober 2019 t/m april 2020

 

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

In Sandra gaat avondvullend maken we kennis met – de onlangs gescheiden en lichtelijk overspannen – stewardess Sandra, haar collega’s en haar gezin. Makkelijk heeft Sandra het allerminst: opstandige pu-bers, bezuinigingen bij de luchtvaartmaatschappij en ongemakkelijke blind-dates zorgen ervoor dat ze keer op keer op de proef wordt gesteld.

Tim speelt in z’n eentje alle personages uit Sandra’s leven. Razendsnel schakelt hij van de ene naar de andere rol: Van een bemoeizieke purser naar een piloot die in een benauwde amoureuze toestand ver-strikt is geraakt. En van een ambitieuze vlogster naar een racistische rij-examinator die het eigenlijk allemaal heel goed bedoelt. Ze maken ruzie, hebben haast, doen hun best en vallen door de mand. Een tragikomedie over kwetsbaarheid, schone schijn en onvoorwaardelijke liefde.

 

Brugklas de Musical

 

Brugklas de Musical

 

weetwaarjekoopt

Reageer

Je email adres wordt verder niet getoond.