Bureau Sport in het theater – tickets

Bureau Sport in het theater

Tickets

 

Bureau Sport in het theater

Frank Evenblij & Erik Dijkstra

Sinds Frank Evenblij en Erik Dijkstra in 2017 de stap van televisie naar het theater waagden, hebben ze niets anders dan plezier beleefd aan hun Bureau Sport theatertour. Hoewel de heren nu iedere week met Bureau Sport op Radio1 te horen zijn, en de agenda’s zich vullen met de verschillende televisieprogramma’s, maken ze maar al te graag tijd voor weer een avond Bureau Sport in het theater!

 

Speelperiode;  december 2019 t/m mei 2020

 

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

In deze voorstelling komen veel vertrouwde Bureau Sport-elementen terug: het publiek zal getuige zijn van messcherpe interviews met spraakmakende gasten in ‘De Verhoorwagen’ en tijdens ‘Meedoen Met’ onthullen bekende topsporters de fijne kneepjes van hun vak.

Daarnaast hoort u prachtige sportverhalen die het tv-programma nooit gehaald hebben. Soms was er simpelweg even geen camera in de buurt, of waren de gedraaide beelden te slecht om uit te zenden. In het theater is er gelukkig alle ruimte voor de hoogtepunten én dieptepunten uit de sport-journalistieke loopbaan van beide heren.

Reken op een interactieve, prikkelende en vrolijke avond totaaltheater met de onmiskenbare signatuur van Frank en Erik: boordevol humor, maar immer serieus als het om de inhoud gaat.

Bureau Sport in het theater

 

Bureau Sport in het theater

 

weetwaarjekoopt

Reageer

Je email adres wordt verder niet getoond.