Chantals Pyjama Party – Ziggo Dome

Chantals Pyjama Party

Tickets

Chantals Pyjama Party

In de Ziggo Dome

 

Chantal Janzen geeft op 15 & 16 november grootste pyjama party van Nederland in Ziggo Dome Met onder meer artiesten als Lil’ Kleine, Maan, Victor Mids en Famke Louise.

Speelperiode;  november 2019

 

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Jarenlang nodigde Chantal Janzen zichzelf uit bij bekend Nederland voor de leukste logeerpartijen. Hoog tijd dat het dekbed eens flink wordt opgeschud en dat pakt Chantal meteen groots aan.

Op vrijdag 15 & zaterdag 16 november geeft ze het grootste slaapfeest van Nederland: Chantals Pyjama Party Live. Op een gigantisch bed midden in Ziggo Dome ontvangt ze hier samen met 15.000 mensen haar bekende slaapgasten, waaronder Lil’ Kleine, Maan, Victor Mids, Tony Junior, Wibi Soerjadi, Famke Louise en Tijl Beckand. Vanaf het najaar start Chantal met een geheel nieuwe serie logeerpartijen en sluit deze dus af met een very big bang: de grootste pyjama party van Nederland. De volledige line up, met nog veel meer verrassende gasten, wordt binnenkort bekend gemaakt. Met een show bomvol amusement en muziek, wordt het een avond waarop dromen uitkomen. Chantal: “Een grootse pyjama party geven voor het publiek en alle bekende slaapgasten, is een droom die uitkomt. Dus trommel je vrienden en vriendinnen op, je zoon, je dochter, je moeder, je oma, collega’s of je buurvrouw, en trek allemaal je mooiste pyjama aan, want dit wordt het leukste feest van het jaar!”.

Heb je geen pyjama en wil je in een puik pyjama pakkie naar de party? Op de website is Chantals pyjama te koop! De opbrengst van de pyjama komt ten goede van het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie.

Chantals Pyjama Party

 

Chantals Pyjama Party

 

weetwaarjekoopt

Reageer

Je email adres wordt verder niet getoond.