Chaplin The Musical

Home » Agenda TheaterReserveringen » Musical » Chaplin The Musical
Chaplin The Musical

besteltickets

 

Chaplin The Musical

Eenmalig in Nederland te zien!

De internationale Broadway hit slechts éénmalig in Nederland. Een fantastische cast, een live-orkest van 16 man, indrukwekkende decors en het levensverhaal van de grootste Hollywood legende ooit zijn de perfecte combinatie voor een onvergetelijke avond uit.

Speelperiode; december 2016 t/m januari 2017

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Chaplin The Musical speelt zich af in een oude filmstudio, waarin Chaplin mijmert over zijn leven, zijn werk en zijn belangrijkste creatie, The Tramp, die voor hem zowel als een zegen als een vloek blijkt. We volgen Chaplin vanaf zijn armoedige kinderjaren in Londen, tot het hoogtepunt van zijn carrière, wanneer hij de beroemdste filmmaker ter wereld is. Zijn levensverhaal is complex en intrigerend, vol dramatische momenten. Deze musical toont op een spectaculaire en ontroerende wijze het genie, maar ook de grote menselijkheid van één van de grootste genieën van de 20e eeuw.

Deze internationale Broadway hit over filmlegende Charlie Chaplin is slechts twee weken in Nederland te zien. Exclusief in het Rai Theater Amsterdam van 23 december t/m 3 januari.

Duur voorstelling: 1 uur en 45 minuten, inclusief pauze.

 

Chaplin the Musical

 

Chaplin The Musical

 

 

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.