Charkov Staats Opera Theater – La Traviata

Home » Agenda TheaterReserveringen » Dans » Charkov Staats Opera Theater – La Traviata
Charkov Staats Opera Theater – La Traviata

besteltickets

 

Charkov Staats Ballet & Opera

La Traviata

La Traviata, een opera in drie bedrijven van de Italiaanse grootmeester Verdi, vertelt het levensechte liefdesverhaal tussen Violetta en Alfredo. Violetta, een maintenée, leeft er aardig op los, totdat ze de romantische Parijse dichter Alfredo leert kennen

Speelperiode; november 2017 t/m december 2017

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Ze wordt voor het eerst écht verliefd en samen proberen ze op het platteland een rustig leven op te bouwen. Zijn vader ziet echter geen heil in hun relatie en gebiedt Violetta de relatie te verbreken. Dat doet ze en ze pakt haar oude, losbandige leven weer op, maar wordt geveld door tuberculose. Pas op haar sterfbed worden de twee herenigd.

Amor e morte (liefde en dood), zoals dit beroemde en tragische operaverhaal oorspronkelijk heet, is één van de beroemdste opera’s ter wereld. Een klassieke uitvoering door het Charkov Staats Opera Theater, gezongen in het Italiaans, met boventiteling in het Nederlands.

Het Charkov Staats Opera Theater is afkomstig uit Charkov. Dit gezelschap maakt onderdeel uit van een van de oudste theaters uit de voormalige Sovjet-Unie en Oekraïne. Bij dit theater zijn meer dan 700 mensen werkzaam, waaronder hooggekwalificeerde dansers, musici, decorbouwers, kostuumontwerpers, kleermakers en balletschoenmakers. Het gezelschap toert daarnaast over de hele wereld met 150 voorstellingen per jaar.

 

Charkov Staats Ballet & Opera

 

La Traviata

 

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.