Charkov Staats Opera Theater – De Parelvissers

Home » Agenda TheaterReserveringen » Opera » Charkov Staats Opera Theater – De Parelvissers
Charkov Staats Opera Theater – De Parelvissers

besteltickets

 

Charkov Staats Opera Theater

De Parelvissers

De Parelvissers door het Charkov Staats Opera Theater is een geheel nieuwe klassieke versie van Bizet’s meesterwerk.Onder muzikale leiding van Jeroen Weierink

Speelperiode; november 2018 t/m december 2018

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Opera zoals opera moet zijn: spannend, sensueel en stijlvol. Een avond ouderwets genieten van schitterende decor’s, kostuums en een internationale cast met solisten, koor, dansers en orkest. In dit meesterwerk voert Bizet ons mee naar het sprookjesachtige Ceylon waar in de betoverende atmosfeer van het tropische eiland zich een spannend drama voltrekt. Zang en spel op het scherpst van de snede in een zinderende setting. Een unieke enscenering met wonderschone beelden.

We zien hoe de twee vrienden, Zurga en Nadir, elkaar na jaren terugvinden om vervolgens hun vriendschap bedreigd te zien worden door hun beider liefde voor één en dezelfde vrouw. In de dramatische en onafwendbare ontwikkeling zien we hoe uiteindelijk liefde en vriendentrouw het wint van dogmatisch geloof en kortzichtigheid. Thematiek van alle tijden in een exotische vertelling met een schitterend en aangrijpend slot. Zang en spel op het scherpst van de snede in een setting die u op het puntje van uw stoel houdt. Opera zoals opera hoort te zijn: een lust voor oog en oor; recht uit de ziel, recht naar het hart.

 

Charkov Staats Opera Theater

 

De Parelvissers

 

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.