Cristina Branco – Menina

Home » Agenda TheaterReserveringen » Wereldmuziek » Cristina Branco – Menina

besteltickets

 

Cristina Branco

Menina

‘Ik heb je ontzettend veel te vertellen, dus vraag ik je mijn ogen te zijn, mijn vingertoppen, mijn tong. Ik vraag je om al wat ik voel te voelen…

Speelperiode; april 2017 t/m april 2018

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Het laatste album van Cristina Branco  is voortgekomen uit slapeloze nachten. Ik sliep slecht omdat de muziek iedere nacht aan me opdrong. Uiteindelijk gaf ik toe aan de niet aflatende drang om te creëren.

Mensen zeggen dat ik in mijn slaap zing. Ze zeggen dat ik muziek moet maken omdat de noten door mijn oren suizen, de klanken mijn hart omhelzen en de melodieën als nachtzweet op mijn huid blijven plakken – zonder dat ik weet waar ze vandaan komen.

Zoals de liefde je hart grijpt, zo wil ik je bij de oren grijpen. Je onderdompelen in de fado en je mee laten slepen door de meest getalenteerde, hedendaagse muzikanten uit mijn thuisland. Laten we samen in muziek verdwijnen.’

Cristina Branco gaf traditionele Portugese folklore een nieuwe stem en is de grootste vertolker van fado van deze tijd. Om haar nieuwe album te vieren brengt deze ster van wereldformaat een intieme en persoonlijke voorstelling. Je bent met al haar hartstocht uitgenodigd.

Cristina Branco

 

Cristina Branco

 

 

 

 

 

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.