Cupcakes for Christmas – Musical tickets

Cupcakes for Christmas

Koop kaarten

Cupcakes for Christmas

met; Pia Douwes, Ferry Doedens en Stijn Fransen

Een Betoverende Musical voor de Hele Familie!

Voor alle fans van ‘foute’ kerstfilms komt I&L Theaterproducties deze kerst met een heerlijke musicalcomedy: Cupcakes for Christmas. De voorstelling is gebaseerd op de eindeloze stroom aan kerstfilms die elk jaar uitgebracht wordt, met name door Hallmark Channel en Netflix.

Stap binnen in de magische wereld van ‘Cupcakes for Christmas’, een hartverwarmende musical die het feestelijke seizoen tot leven brengt met betoverende melodieën, kleurrijke decors en onvergetelijke personages. Deze schitterende productie, belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor jong en oud.

In ‘Cupcakes for Christmas’ volgen we het verhaal van Emily, een jong meisje vol dromen en ambitie, die een onverwacht avontuur beleeft wanneer ze een mysterieuze bakkerij ontdekt die alleen verschijnt tijdens de kerstperiode. Samen met haar nieuwe vrienden, de eigenaardige bakkers en hun betoverende cupcakes, gaat Emily op een reis vol vriendschap, magie en ontdekkingen terwijl ze probeert het geheim van de betoverde bakkerij te ontrafelen.

De musical zit boordevol vrolijke liedjes, energieke dansnummers en ontroerende momenten die het publiek zullen betoveren en inspireren. Van opzwepende kersthits tot hartverwarmende ballades, ‘Cupcakes for Christmas’ heeft voor elk wat wils en belooft een feestelijke ervaring te worden die de hele familie zal charmeren.

Mis deze kans niet om de magie van ‘Cupcakes for Christmas’ te ervaren. Koop nu je tickets via Theaterreserveringen.com en maak je klaar voor een onvergetelijke reis vol vreugde, liefde en cupcakes! Met voorstellingen door het hele land is er geen excuus om deze betoverende musical te missen. Reserveer vandaag nog en creëer mooie herinneringen met je geliefden tijdens dit feestelijke seizoen!”

 


YouTube
 

Cupcakes for Christmas

  Info & Prijs

 

 

Wil je weten wanneer er nieuwe (Première) voorstellingen zijn, blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. Abonneer je op onze Social-media pagina’s of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 

 

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens
uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken.


Lees onze privacyverklaring.

 

 
 
        X    Youtube

Weet waar je koopt

Laat een berichtje achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.