Damn, Honey – Theater agenda ticket

Damn Honey

Tickets

Damn, Honey       Kaartjes  en Tickets

De Podcast

DAMN, HONEY is dé podcast over shit waar je als vrxuw van deze tijd mee moet dealen. Fast fashion, dik zijn, de menstruatiecyclus, borsten, validisme, cat calling, vrouwen in de politiek, sport en kunst, over het niet-moederschap, seksueel plezier, de geschiedenis van de Nederlandsche vrouwenbeweging, autisme, heteronormativiteit, porno, abortus en MEERRR!

 

Speelperiode; maart 2022

Kalender

 

 Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Je favoriete feministische podcast komt naar DeLaMar Theater! Damn, Honey is dé podcast over alle shit waar je als vrouw van deze tijd mee moet dealen.

Fast fashion, dik zijn, cat calling, vrouwen in de politiek, het niet-moederschap, seksueel plezier, heteronormativiteit en veel meer. Gewapend met persoonlijke verhalen en een licht sarcastische instelling biechten Marie Lotte en Nydia op hoe ze nú weer de femi-mist in zijn gegaan, behandelen ze ‘post’ uit de zaal en bespreken ze de ups en downs in hun wervelwindcarrière als feministen.

Alles wat je van de honeys gewend bent dus; alleen luister je deze keer niet onder de douche, in de supermarkt of tijdens het masturberen, maar schuif je in levende lijve aan bij hun thuisstudio-op-het-podium. Een once in a lifetime opportunity, want de theatershow wordt niet opgenomen en uitgezonden! Zorg dat je erbij bent, dus, of niet. Zelf weten.

*al masturberend de show bijwonen is inderdaad mogelijk, maar wordt niet per se op prijs gesteld.

 

 

Damn, Honey

Damn Honey

 

weetwaarjekoopt

Reageer

Je email adres wordt verder niet getoond.