Danny Vera

Danny Vera

besteltickets

 

Danny Vera

Pressure Makes Diamonds

Al 7 jaar lang speelt Danny Vera al bij Voetbal Inside en speelt met grote regelmaat bij ‘De Wereld Draait Door’ en ‘RTL Late Night’. Afgelopen jaar speelde Danny al voor veel uitverkochte theaterzalen.

Speelperiode; februari 2019 t/m april 2019

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Als kleine jongen kreeg Danny (Polfliet) Vera de muziek met de paplepel ingegoten door zijn vader die in de zestiger jaren muzikant was bij de band ‘The New Black & White’.

Danny Vera pakt muzikaal groter uit dan ooit! Waar hij tijdens zijn laatste theatertour ‘The Lone Stranger’ zijn liedjes bracht met behulp van slechts een gitaar, kun je nu compleet het tegenovergestelde verwachten. Bij ‘Pressure Makes Diamonds’ is niet alleen de band terug, maar Vera voegt er ook een blazerssectie én strijkensemble aan toe die je zal doen terugdenken aan de orkesten van weleer.

De Middelburgse singer-songwriter, meest bekend om zijn onderscheidende Americana sound, werd geboren in 1977 en schrijft al sinds zijn tienerjaren liedjes over het leven, de liefde en de dood. Hij creëerde ‘New Black and White’ als een nieuw genre van originele muziek. Gepositioneerd als een getatoeëerde, zachtaardige outsider heeft Vera de afgelopen jaren naast de festivals en poppodia ook de theaters weten te veroveren.

In ‘Pressure Makes Diamonds’ zie je Danny Vera zoals je hem nog niet eerder zag!

 

Danny Vera

 

Danny Vera

 

 

 

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.