De Edwin Evers Band komt naar Veenendaal! – Ticket verkoop

De Edwin Evers Band

Koop kaarten

De Edwin Evers Band 

komt naar Veenendaal

Beleef een onvergetelijke avond

 

Op 14 september 2024 treedt de Edwin Evers Band op in het prachtige de Basiliek in Veenendaal. Dit wordt een spectaculaire avond vol muzikaal talent, entertainment en onvergetelijke momenten. Mis deze unieke kans niet om een van de meest geliefde bands van Nederland live te zien!

Na het succes in 2023 komt de Edwin Evers Band terug naar Veenendaal! Wat krijg je als de beste muzikanten van Nederland als vrienden samen muziek gaan maken? Dan krijg je de Edwin Evers Band! 17 jaar geleden begonnen als gelegenheidsband voor het radioprogramma Evers Staat op, zijn ze uitgegroeid tot een vaste waarde in de top van de Nederlandse muziek. De ontketende live-reputatie snelde de band al snel vooruit en na enige tijd schitterden ze op tv als begeleidingsband bij diverse grote TV-shows. Van daaruit gingen ze touren langs theaters, zalen en festivals. En steeds met groot succes!

De Edwin Evers Band, met Edwin Evers zelf achter drums en microfoon, brengt een verzameling hits uit de jaren ’80 en ’90 en ook uit deze tijd. Verwacht geen standaard covers, maar juist eigen creatieve interpretaties van hun grote helden. Voor 1 ding staan ze garant: Het wordt feest!

Waarom je deze show niet mag missen:

1. Top Entertainment

De Edwin Evers Band staat bekend om hun energieke en veelzijdige optredens. Met een mix van pop, rock en soul weten ze elk publiek te veroveren. Edwin Evers, voormalig radio-dj en een begenadigd drummer en zanger, leidt de band met charisma en vakmanschap.

2. Meeslepende Muziek

Van klassieke covers tot hun eigen hits, de Edwin Evers Band brengt een gevarieerd repertoire dat jong en oud aanspreekt. Laat je meevoeren door de ritmes en melodieën en geniet van een avond vol muzikale hoogtepunten.

3. Interactieve Show

Een concert van de Edwin Evers Band is meer dan alleen muziek. Met hun spontane interactie met het publiek en humoristische intermezzo’s zorgen ze voor een dynamische en interactieve show die je nog lang zal bijblijven.

Tickets:
Koop je tickets nu via TheaterReserveringen.com en verzeker jezelf van een plek bij deze geweldige show!

Over de Edwin Evers Band

De Edwin Evers Band bestaat uit een groep getalenteerde muzikanten onder leiding van Edwin Evers. Na zijn succesvolle carrière als radio-dj besloot Evers zijn passie voor muziek te volgen en een band te vormen. Sindsdien touren ze door heel Nederland en veroveren ze de harten van muziekliefhebbers met hun veelzijdige en energieke optredens.

Reviews van Bezoekers

“Een fantastische avond! Edwin en zijn band weten echt hoe ze een feestje moeten bouwen.” – Janine uit Utrecht

“Dit was mijn derde concert van de Edwin Evers Band en elke keer weer is het een topavond. Geweldige muziek en heel veel plezier!” – Mark uit Amsterdam


Mis deze unieke kans niet en beleef een avond vol topentertainment met de Edwin Evers Band in Veenendaal! Bestel je tickets vandaag nog!

Voor meer informatie over het evenement en andere voorstellingen, bezoek TheaterReserveringen.com.

 

 

YouTube

De Edwin Evers Band

Info & Prijs

 

 

Wil je weten wanneer er nieuwe (Première) voorstellingen zijn, blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. Abonneer je op onze Social-media pagina’s of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 

 

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens
uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken.


Lees onze privacyverklaring.

 

 
 
        X    Youtube

Weet waar je koopt

Laat een berichtje achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.