De Geheime Bende Van Losser – Kaartverkoop

De geheime bende van Losser

Koop kaarten

De Geheime Bende Van Losser

Piratenzenders en smokkelverhalen in ‘De geheime bende van Losser’

 

Stap in de betoverende wereld van “De Geheime Bende Van Losser” en laat je meevoeren op een avontuur vol spanning, humor en mysterie! Deze adembenemende theaterervaring neemt je mee naar de bruisende straten van Losser, waar een groep jonge helden een geheime missie heeft. Met verbazingwekkende acts, meeslepende verhalen en onverwachte wendingen is dit een voorstelling die je niet wilt missen!

Wie heeft de grootste zendmast van het dorp? En hoe bereik je de ander nu echt? Een verhaal over piratenmuziek en smokkelavonturen, over zenden en ontvangen, over regels en rebellie, die het grensdorp eerst verdelen en uiteindelijk samenbrengen.

In Losser gaat alles netjes volgens de regels. Althans, dat is wat ze hier iedereen graag willen wijsmaken. Maar wie verder kijkt, ziet een andere wereld met een eigen werkelijkheid. Het is de wereld van Willem en Dirk, twee dorpsgenoten die elkaar beconcurreren met hun geheime zenders.

Het piratenstation van Willem heeft het moeilijk, want de mast van Dirk is een stuk groter. En dus bereikt Dirk meer luisteraars. De situatie verandert als Willems dochter Caroline (Caro) het werk van haar vader overneemt. Ze ontpopt zich als een echte stoorzender en zet de bestaande verhoudingen meteen op scherp. Er ontstaat een heftige tweestrijd met sabotageacties over en weer en onuitgesproken spanningen. Het oude smokkelgezegde ‘Ik kom oet Losser en ik weet van niks’ krijgt opeens een nieuwe betekenis.

Dit is een productie van Openluchttheater Brilmansdennen

Koop nu je tickets op TheaterReserveringen.com en verzeker jezelf van een plekje in de magische wereld van “De Geheime Bende Van Losser”. Mis deze kans niet om getuige te zijn van een spektakel dat jong en oud betovert. Wees er snel bij, want de kaarten vliegen de deur uit!

 

 

YouTube

De Geheime Bende Van Losser

Info & Prijs

 

 

Wil je weten wanneer er nieuwe (Première) voorstellingen zijn, blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. Abonneer je op onze Social-media pagina’s of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 

 

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens
uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken.


Lees onze privacyverklaring.

 

 
 
        X    Youtube

Weet waar je koopt

Laat een berichtje achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.