De Gorgels – Theatervoorstelling

De Gorgels

Koop kaarten

De Gorgels

Familievoorstelling naar het gelijknamige kinderboek van Jochem Myjer

Duik in de Magie van ‘De Gorgels’: Een Avontuurlijke Theatertour voor het Hele Gezin!

Stap binnen in de betoverende wereld van ‘De Gorgels’ en laat je meevoeren op een onvergetelijk avontuur vol magie, vriendschap en moed! Theaterreserveringen.com is verheugd om de ticketverkoop voor deze spannende theatertour aan te kondigen, die gegarandeerd plezier biedt voor het hele gezin.

Gebaseerd op de populaire kinderboeken van Jochem Myjer, komt ‘De Gorgels’ tot leven op het podium in een spectaculaire voorstelling vol kleurrijke personages en meeslepende verhalen. Ga samen met Bobba en zijn vrienden op een missie om de wereld te beschermen tegen de gevaarlijke Brutelaars, en ontdek de kracht van vriendschap en teamwork onderweg.

Met adembenemende decors, vrolijke muziek en interactieve elementen betrekt ‘De Gorgels’ het publiek van alle leeftijden bij het avontuur. Van spannende achtervolgingen tot hartverwarmende momenten, deze theatertour belooft een ervaring te worden die nog lang in de herinnering zal blijven hangen.

Of je nu een fan bent van de boeken of gewoon op zoek bent naar een magische ervaring voor het hele gezin, ‘De Gorgels’ biedt voor elk wat wils. Mis deze kans niet om de magie van ‘De Gorgels’ te ervaren. Reserveer nu je tickets bij Theaterreserveringen.com en maak je klaar voor een avontuur dat je nooit zult vergeten!

Leeftijdscategorie: 6+

 


YouTube
 

De Gorgels

  Info & Prijs

 

 

Wil je weten wanneer er nieuwe (Première) voorstellingen zijn, blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. Abonneer je op onze Social-media pagina’s of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 

 

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens
uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken.


Lees onze privacyverklaring.

 

 
 
        X    Youtube

Weet waar je koopt

Laat een berichtje achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.