De Kleine Zeemeermin – De Musical

De Kleine Zeemeermin

Koop kaarten

De Kleine Zeemeermin

De Musical

Leeftijdscategorie: 4+

Vaar mee op de swingende muziekgolven en duik diep in de prachtige onderwaterwereld van de Kleine Zeemeermin! Van Hoorne Studios zet haar jarenlange sprookjestraditie in theaterseizoen 2024-2025 voort met De Kleine Zeemeermin De Musical. Met Sita Vermeulen en Natascha Molly afwisselend in de rol van Kleine Zeemeermin. De prachtige decors en kostuums en natuurlijk een spat humor in het verhaal, is dit de meest spetterende sprookjesmusical voor de hele familie!

Duik in het Avontuur van “De Kleine Zeemeermin De Musical”

Stap binnen in een onderwaterwereld vol betovering en ontdek de magie van het klassieke sprookje “De Kleine Zeemeermin”. Beleef het avontuur van Ariel, een dappere jonge zeemeermin die haar hart volgt en op zoek gaat naar liefde, vrijheid en avontuur.

Over de Musical:
“De Kleine Zeemeermin De Musical” neemt je mee op een reis door de diepten van de oceaan en naar de betoverende wereld boven de golven. Met adembenemende decors, kleurrijke kostuums en meeslepende muziek brengt deze voorstelling het geliefde verhaal van Hans Christian Andersen tot leven op het podium.

Reserveer Nu:
Mis deze kans niet om “De Kleine Zeemeermin De Musical” live te beleven! Reserveer nu je tickets en laat je meevoeren op een magisch avontuur vol liefde, moed en betovering.

Duur voorstelling: 75 minuten, zonder pauze

Leeftijdscategorie: 4+

Kom en laat je betoveren door de magie van “De Kleine Zeemeermin De Musical” via TheaterReserveringen.com!

 

 


YouTube
 

De Kleine Zeemeermin

  Info & Prijs

 

 

Wil je weten wanneer er nieuwe (Première) voorstellingen zijn, blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. Abonneer je op onze Social-media pagina’s of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 

 

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens
uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken.


Lees onze privacyverklaring.

 

 
 
        X    Youtube

Weet waar je koopt

Laat een berichtje achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.