De Koning van Amsterdam – Theater tickets

De Koning van Amsterdam

Tickets

De Koning van Amsterdam
Kaartjes  en Tickets

Niets is onmogelijk, van straatschoffie tot multimiljonair

Geniet van De Koning van Amsterdam, het ongelofelijke levensverhaal van de flamboyante ondernemer Maup Caransa. Met enkel een droom en een ongekend geloof in zichzelf werd hij multimiljonair. Een intrigerend epos over liefde, handelsgeest, oorlog en onmogelijke keuzes. In het fascinerende decor van de stad Amsterdam van de jaren twintig tot tachtig.

 

Speelperiode; september 2021 t/m december 2021

Kalender

 

 Klik op de kalender voor alle speeldata

 

De Koning van Amsterdam

Een spannend verhaal over verlies, ambitie en triomf en de ongelofelijke veerkracht van een overlever. Slechts 12 weken te zien, exclusief in Theater Amsterdam. In een regie van Theu Boermans (Soldaat van Oranje – De Musical, Amadeus), decor van Bernhard Hammer (Soldaat van Oranje – De Musical, ANNE), muziek van Henny Vrienten en een triple A-cast hoofdrollen is deze nieuwe Nederlandse musical een gegarandeerd succesverhaal. Voor iedereen die gelooft dat dromen werkelijkheid kunnen worden.

Het verhaal van Maup is de Nederlandse American Dream: Een jonge man van Portugees-Joodse afkomst met een tomeloze ambitie werkt zich op tot dé vastgoedondernemer van Nederland. Amsterdam is Maups monopolie. Van het Amstelhotel tot het Rembrandtplein. Hij bezit ze allemaal. Zijn leven zit vol hoge pieken en diepe dalen. Maup worstelt met zijn identiteit en gaat gebukt onder een groot oorlogsgeheim wat hij met niemand deelt. Volhardend als hij is; onderhandelt hij zich uit iedere situatie. Maar dan wordt De Koning van Amsterdam ontvoerd en moet hij de ultieme onderhandeling voeren. Voor zijn eigen leven….

De Koning van Amsterdam

De Koning van Amsterdam

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.