De Koning van Amsterdam – Theaterticket verkoop

De Koning van Amsterdam

Koop kaarten

Musical De Koning van Amsterdam is geannuleerd

De Koning van Amsterdam

Het levensverhaal van de flamboyante Amsterdamse ondernemer Maup Caransa

Met o.a: Martijn Fischer , Hajo Bruins, Margôt Ros, Anne Lamsvelt

 

De musical De Koning van Amsterdam vertelt het levensverhaal van de flamboyante Amsterdamse ondernemer Maup Caransa.

Een waargebeurd verhaal dat anno 2024 nog elke dag mensen kan inspireren om alles uit het leven te halen. Caransa werkte zich op van arme jongen tot multimiljonair, hij bewees daarmee dat niets onmogelijk is.

De musical De Koning van Amsterdam is een voorstelling over familieliefde, over een wilskrachtige ondernemer met bravoure die van Amsterdam een bruisende metropool maakte. Over een roemruchte ontvoering die heel Nederland in zijn greep hield. En… een verhaal over een gevoelige Joodse man die een groot geheim met zich mee droeg. De voorstelling speelt in het fascinerende decor van de stad Amsterdam van de jaren twintig tot tachtig van de vorige eeuw.

De Koning van Amsterdam is een nieuwe musical met een A-klasse cast, van de makers van de grootste musical successen van Nederland en met composities van Henny Vrienten.

De Koning van Amsterdam is te zien in het tijdelijke theater in de Centrale Markthal in Amsterdam. Dit voormalige handelshuis van de stad is onlangs gerestaureerd en toegankelijk voor publiek. Een bijzondere monumentale ‘must-been’ locatie die de beleving van de voorstelling versterkt.
Met in de hoofdrollen o.a: Martijn Fischer , Hajo Bruins, Margôt Ros, Anne Lamsvelt

 

YouTube  

De Koning van Amsterdam

  Info & Prijs

 

 

Wil je weten wanneer er nieuwe (Première) voorstellingen zijn, blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. Abonneer je op onze Social-media pagina’s of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 

 

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens
uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken.


Lees onze privacyverklaring.

 

 
 
        X    Youtube

Weet waar je koopt