De Reuzenperzik

Home » Agenda TheaterReserveringen » Toneel » De Reuzenperzik
De Reuzenperzik

besteltickets

 

De Reuzenperzik

MATZER Theaterproducties

Roald Dahl’s klassieker De Reuzenperzik is voor het eerst te zien in de Nederlandse theaters! Een muzikale en avontuurlijke familievoorstelling (7+), ontroerend en grappig, fantasierijk en spannend. Een ode aan de verbeelding voor jong en oud. Alles wat je wil, dat kan je, als je er maar in gelooft.

Speelperiode; oktober 2017 t/m januari 2018

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

In De Reuzenperzik groeit de jonge en eenzame James, nadat zijn ouders zijn verslonden door een ontsnapte neushoorn, op bij zijn twee gemene tantes. Als hij van een vreemd oud mannetje een zakje magische groene krokodillentongen krijgt, verandert zijn leven radicaal. Hij komt terecht in een reuzenperzik en ontmoet daar allerlei levensgrote insecten, Zoals een knorrig Lieveheersbeest, een ijdele Duizendpoot en een stille, maar o zo belangrijke Zijderups. Met hen gaat James op reis in de reuzenperzik. Langs akkers en velden, over zee en door de lucht. Maar waar gaat de reis naartoe? En wat doen die haaien, meeuwen en Wolkenmannen op hun avontuur? Een verhaal over het overwinnen van je angst voor het onbekende en het kiezen voor jezelf. En hoe dat kan leiden tot vriendschappen voor het leven.

Roald Dahl is met hart en ziel ambassadeur van het miskende kind in ons allemaal. Mis deze voorstelling naar het boek van “de beste kinderboekenschrijver van de wereld” (VPRO-gids) niet. Alle Knorren, bamdoedels en wormstaltige kneuten verzamelen!

 

De Reuzenperzik

 

De Reuzenperzik

 

 

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.