Dolf Jansen – Ongewone Nederlander

Dolf Jansen

Koop kaarten

Dolf Jansen

Ongewone Nederlander

Zijn 35e oudejaarsvoorstelling!

Maak je klaar om het jaar af te sluiten met een knal tijdens de meest spraakmakende oudejaarsvoorstelling van Nederland: “Dolf Jansen: Ongewone Nederlander”! Theaterreserveringen.com is verheugd om de ticketverkoop voor deze unieke avond aan te kondigen, waarin Dolf Jansen zijn scherpe humor, kritische blik en ongeëvenaarde energie loslaat op het afgelopen jaar.

Als een van Nederlands meest geliefde cabaretiers en presentatoren, staat Dolf Jansen bekend om zijn vermogen om het publiek te laten lachen én nadenken. In “Ongewone Nederlander” neemt hij je mee op een hilarische en ontroerende reis door de hoogte- en dieptepunten van het afgelopen jaar, met zijn kenmerkende mix van satire, observatie en improvisatie.

Of het nu gaat om politiek, maatschappij of popcultuur, Dolf Jansen weet als geen ander de vinger op de zere plek te leggen en onderwerpen op een luchtige maar doordringende manier te belichten. Geen enkel onderwerp blijft onbesproken tijdens deze avond vol verrassingen en herkenbare momenten.

Met zijn vlijmscherpe grappen en ongeëvenaarde improvisatietalent weet Dolf Jansen het publiek keer op keer te verrassen en te vermaken. Of je nu het jaar wilt afsluiten met een lach, een traan of een knipoog naar het verleden, “Dolf Jansen: Ongewone Nederlander” biedt voor ieder wat wils.

Mis deze kans niet om de oudejaarsavond door te brengen in het gezelschap van een van de meest getalenteerde en charismatische cabaretiers van Nederland. Reserveer nu je tickets bij Theaterreserveringen.com en maak je klaar voor een avond vol humor, reflectie en verrassingen!

 


YouTube
 

Dolf Jansen

  Info & Prijs

 

 

Wil je weten wanneer er nieuwe (Première) voorstellingen zijn, blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. Abonneer je op onze Social-media pagina’s of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 

 

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens
uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken.


Lees onze privacyverklaring.

 

 
 
        X    Youtube

Weet waar je koopt

Laat een berichtje achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.