Dutch Eagles

besteltickets

 

Dutch Eagles

Best of…

Een avond vol hoogtepunten uit het werk van The Dutch Eagles betekent natuurlijk: veel Eagles, maar ook hoogtepunten uit door de Eagles beïnvloed werk en persoonlijke favorieten die afgelopen jaren zijn gespeeld. En wist u dat er nog steeds songs van de Eagles zijn die The Dutch Eagles niet eerder speelden?

Speelperiode; november 2016 t/m februari 2017

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Kan dat eigenlijk, een best of- show voor een band die geen eigen materiaal speelt? Wel als je The Dutch Eagles bent! Nederlands meest succesvolle tribute band viert dit seizoen 10 jaar on the road. The Dutch Eagles zijn uitgegroeid tot de ultieme vertolkers van het oeuvre en de sound van de Eagles, hun invloeden en solowerk en hun genre-genoten. Uniek en herkenbaar. Exact zoals u het kent én toch met een eigen gezicht. Nu hun helden hun 40-jarige bestaan vieren leek het de mannen een tof idee om ook bij hun eigen jubileum stil te staan. Best tof…

In de afgelopen tien jaar hebben The Dutch Eagles met drie verschillende avondvullende producties langs de Nederlandse theaters getourd en met veel plezier en succes voor ruim 200.000 enthousiaste bezoekers opgetreden. Daarnaast speelden ze in het buitenland, traden ze op voor radio en tv en werkten ze samen met grote namen uit de muziekwereld.

Band: Arto Boyadjian (gitaar & zang), Dennis Allaert (gitaar, percussie & zang), Jaco van der Steen (bas & zang), Ruben van Mastrigt (keyboards & zang), André Kemp (drums & zang), Dennis Wind (gitaar & zang)

 

Dutch Eagles

 

Dutch Eagles

 

 

 

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.