Earth, Wind & Fires – The Chicago Funk

The Mighty Elements Band, THE CHICAGO FUNK

Koop kaarten

The Chicago Funk

Let’s Revive The 70’s & 80’s Again

Bekend van het TV-programma ‘The Tribute – Battle of the Bands’

The Chicago Funk brengt een eerbetoon aan de muziek van Earth, Wind & Fire en zal AFAS Live op 30 november 2024 omtoveren tot de grootste disco-, soul- en funktempel van Nederland!

Al meer dan 50 jaar is Earth, Wind & Fire synoniem aan groovy discobeats en volle dansvloeren. The Chicago Funk heeft, als runner-up van het SBS6-televisieprogramma ‘The Tribute, Battle of the Bands’ in seizoen 2, bewezen dat de magie van de oude soul, funk & disco nog steeds leeft. Ook kregen ze tijdens hun theatertour alle zalen aan het dansen op de muziek van Earth, Wind & Fire!

De originele popgroep Earth, Wind & Fire staat bekend om de hoge noten van Phillip Bailey, het warme geluid van Maurice White en de herkenbare stem van Ralph Johnson. Deze kenmerkende stemmen moesten blijven en geëerd worden. Die stemmen zijn gevonden in de Nederlandse artiesten Nigel Brown, Clayton Peroti en Clifton End.

Alle hits zoals ‘Boogie Wonderland’, ‘In the Stone’, ‘After the Love has Gone’ en natuurlijk wereldhit ‘September’ komen voorbij. Verwacht diverse extravagante kostuumveranderingen, de kenmerkende hoge zangnoten en groovy en meeslepende beats. “Als jij je ogen dicht doet, dan moet Earth, Wind & Fire voor je staan”, dat is het uitgangspunt van deze 12-koppige tributeband. Om de totale herbeleving te maken heeft de band andere bekende artiesten weten te strikken om samen de disco, soul & funk uit de jaren 70 en 80 te herbeleven.

Trek je meest uitbundige disco-outfit aan en “Revive the 70’s & 80’s Again” met The Chicago Funk.

Opgelet: Stilzitten is geen optie!

 

 

  Info & Prijs

The Chicago Funk

The Mighty Elements Band

Wil je weten wanneer er nieuwe (Première) voorstellingen zijn, blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. Abonneer je op onze Social-media pagina’s of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 

 

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens
uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken.


Lees onze privacyverklaring.

 

Weet waar je koopt

Laat een berichtje achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.