Ed Struijlaart | Gitaarmannen 3: John Mayer – Kaart verkoop

Ed Struijlaart

Koop kaarten

Ed Struijlaart

Gitaarmannen 3: John Mayer

Deze avond staat de liefde voor de gitaar centraal en laat zien dat deze springlevend is!

Kom en ervaar een unieke muzikale avond met Ed Struijlaart in zijn nieuwste voorstelling “Gitaarmannen 3: John Mayer”. Deze show is een must-see voor elke gitaarliefhebber en fan van John Mayer. Laat je meeslepen door de muziek, de verhalen en de passie van een van de beste gitaristen van Nederland. Na het ongekende succes van Gitaarmannen 1 & 2 duikt Ed Struijlaart dit keer diep in de wereld van zijn muzikale held, John Mayer. Mayer, de virtuoos achter onvergetelijke hits zoals ‘Daughters’, ‘Waiting on the World to Change’ en ‘Slow Dancing In A Burning Room’, staat bekend als een van de meest invloedrijke gitaarvirtuozen van onze tijd. In de muzikale kracht van zijn leven vult hij moeiteloos avond na avond de Ziggo Dome. Nu, met Gitaarmannen 3: John Mayer, nodigt Ed je uit op een muzikale reis door het leven en de muziek van deze moderne legende.

Over de voorstelling

In “Gitaarmannen 3: John Mayer” neemt Ed Struijlaart je mee op een muzikale reis door het leven en de carrière van de wereldberoemde gitarist en singer-songwriter John Mayer. Met zijn kenmerkende speelstijl en indrukwekkende stemgeluid brengt Ed een ode aan Mayer’s indrukwekkende oeuvre. Van bekende hits als “Gravity” en “Your Body Is a Wonderland” tot minder bekende pareltjes, elke noot wordt met zorg en passie uitgevoerd. Ed belicht niet alleen de solo-carrière van Mayer, maar ook het John Mayer Trio komt aan bod, waarmee de veelzijdigheid van zijn muziek eer aan wordt gedaan.

Gitaarmannen 3 gaat verder dan alleen muziek. Het is een zoektocht naar hen die Mayer hebben geïnspireerd; van Clapton tot Hendrix, van Stevie Ray Vaughan tot de echo’s van BB King. Ed deelt hoe Mayer’s muziek een onuitwisbare indruk op zijn eigen muzikale pad heeft achtergelaten.

Waarom je deze show niet mag missen

  • Authentieke beleving: Ed Struijlaart staat bekend om zijn virtuositeit en zijn vermogen om de essentie van John Mayer’s muziek te vangen. Zijn uitvoeringen zijn niet alleen technisch perfect, maar ook emotioneel krachtig.
  • Unieke verhalen: Naast de muziek deelt Ed fascinerende anekdotes en verhalen over John Mayer, zijn invloed en zijn muzikale reis. Dit geeft de voorstelling een extra dimensie die verder gaat dan alleen de muziek.
  • Interactieve ervaring: Het publiek wordt actief betrokken bij de show, waardoor je je echt onderdeel voelt van deze bijzondere avond.

Over Ed Struijlaart

Ed Struijlaart is een van de meest getalenteerde gitaristen en singer-songwriters van Nederland. Hij heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd met talloze optredens, albums en samenwerkingen met andere grote artiesten. Zijn liefde voor de gitaar en zijn passie voor muziek zijn ongeëvenaard, en dit komt in elke noot die hij speelt tot uiting.

Recensies

  • “Een avond vol kippenvelmomenten. Ed weet de muziek van John Mayer op een magistrale manier te vertolken.” – De Telegraaf
  • “Een meeslepende en intieme voorstelling. Absolute aanrader!” – NRC Handelsblad
  • “Ed Struijlaart brengt John Mayer tot leven op het podium. Niet te missen voor elke gitaarliefhebber.” – Algemeen Dagblad

Boek nu je tickets!

Mis deze kans niet om Ed Struijlaart live te zien in “Gitaarmannen 3: John Mayer”. Bezoek TheaterReserveringen.com om je tickets te reserveren en geniet van een onvergetelijke muzikale avond. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!


TheaterReserveringen.com – Jouw plek voor de beste theaterervaringen.

 

 

YouTube

Ed Struijlaart

Info & Prijs

 

 

Wil je weten wanneer er nieuwe (Première) voorstellingen zijn, blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. Abonneer je op onze Social-media pagina’s of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 

 

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens
uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken.


Lees onze privacyverklaring.

 

 
 
        X    Youtube

Weet waar je koopt

Laat een berichtje achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.