Elisabeth – de Musical

Elisabeth

Koop kaarten

Elisabeth

De Musical

Niemand minder dan Pia Douwes keert terug in de rol van haar leven.

Stap binnen in de betoverende wereld van “Elisabeth de Musical” met de legendarische Pia Douwes in de hoofdrol. Deze meeslepende voorstelling vertelt het fascinerende verhaal van keizerin Elisabeth van Oostenrijk, ook bekend als Sisi, en haar bewogen leven vol liefde, intriges en tragedie.

Met haar onmiskenbare talent, charme en krachtige stem brengt Pia Douwes de iconische rol van Elisabeth tot leven op het podium. Ze neemt het publiek mee op een emotionele reis door de ups en downs van het leven van de keizerin, van haar dromen en verlangens tot haar diepste angsten en worstelingen.

“Elisabeth de Musical” biedt niet alleen een kijkje in het leven van een van de meest intrigerende figuren uit de geschiedenis, maar ook een viering van liefde, moed en de menselijke geest. Met zijn meeslepende muziek, betoverende decors en indrukwekkende choreografieën, weet deze voorstelling het publiek te raken en te inspireren.

Een nieuwe, eigentijdse versie van de legendarische musical over keizerin Elisabeth. De keizerin die niet te vangen was. Een vrouw die wist wat ze wilde. Die iedere dag vocht om zichzelf te mogen zijn. Die niet aan banden gelegd wilde worden. Eigenzinnig, onafhankelijk en opstandig. Die zich vrij worstelde van een onwerkelijke wereld. Een strijd die zich samen laat vatten in haar bekendste lied: “Mijn leven is van mij.”

Of je nu een liefhebber bent van musicals, geschiedenis of gewoon op zoek bent naar een avondje uit vol drama en emotie, “Elisabeth de Musical” met Pia Douwes heeft voor elk wat wils. Dus bereid je voor om betoverd te worden door het verhaal van een van de meest intrigerende vrouwen uit de geschiedenis en laat je meevoeren op een reis vol passie en intrige. Mis deze unieke voorstelling niet – een ervaring die je nog lang zal bijblijven! Andere hoofdrollen zijn er voor William Spaaij, Milan van Waardenburg (Les Misérables) en Ann van den Broeck. 

 

 

YouTube  

Elisabeth de Musical

  Info & Prijs

 

 

Wil je weten wanneer er nieuwe (Première) voorstellingen zijn, blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. Abonneer je op onze Social-media pagina’s of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 

 

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens
uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken.


Lees onze privacyverklaring.

 

 
 
        X    Youtube

Weet waar je koopt

Laat een berichtje achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.