Laden Evenementen
19
januari
zondag

Kamphues & Doornbos – Theater agenda

19 januari 2020 @ 14:30
€30.50
  • Dit event is voorbij.
Kamphues & Doornbos

Tickets

Robert Doornbos en Rob Kamphues zijn de absolute smaakmakers van de televisie-uitzendingen rond de Formule 1. Met humor, verstand van zaken en een heleboel passie delen zij op tv hun liefde voor de racerij met een miljoenenpubliek. Dit seizoen nog bundelen ze ook hun krachten in het theater tijdens een exclusieve tournee van Kamphues & Doornbos’ grote Grand-Prix-Circus!

Locatie een piste. Met daarin twee mannen, vol (sterke) verhalen en grappen over de racesport. Persoonlijk, eerlijk en actueel. Is de één niet eerlijk genoeg, dan vult de ander de sappige en gênante details wel in. En kunnen ze elkaar niet meer met woorden verslaan, dan stappen ze in een racesimulator om het op het circuit uit te vechten.

Verwacht een heerlijke avond vol anekdotes over legendes in de autosport, over – hoe kan het ook anders – Max Verstappen, acts die circusartiesten en coureurs gemeen hebben, maar bovenal veel verhalen over eigen ervaringen in een raceauto. Bijvoorbeeld hoe de een zich in de vangrail boorde nog voor de race begonnen was, of over hoe bang de ander was toen hij voor het eerst met 400 kilometer per uur door een kombocht ging.

 

Kamphues & Doornbos

 

 

Gegevens
Datum: 19 januari 2020
Tijd: 14:30
Kosten: €30.50
Evenement CategorieShow
Locatie
Venue Name: Markant, Uden
Address: Markt 32
Uden,Nood-Brabant5401GPNederland

+ Google Maps