Eventim

Home » Eventim

Eventim

Betrouwbaarheid

Theaterreserveringen werkt samen met diverse officiële voorverkoopkanalen. Dit kunnen theaters en schouwburgen zelf zijn maar ook het erkende Eventim en de Nationale Theaterkassa (NTK) behoren tot deze partners. Theaterreserveringen verkoopt zelf geen kaartjes of tickets maar geeft dit uit handen aan bijvoorbeeld Eventim. Theaterreserveringen berekend geen extra servicekosten door aan haar klanten. Theaterreserveringen werkt niet samen met woekerverkopers en/of wederverkopers die hiermee zelf flinke winst proberen te maken. TheaterReserveringen is een officiële B2B partner van Eventim.

Eventim

Eventim was jarenlang onderdeel van Stage Entertainment wat in 1998 opgericht is door Joop van den Ende. In 2014 is de ticketsales van Stage Entertainment verkocht aan CTS Eventim. Toch werken beide partijen nu nog steeds intensief samen en worden de tickets van de meeste voorstellingen van Stage Entertainment verkocht via Eventim. Naast theater voorstellingen verkoopt Eventim ook concert kaartjes, sportevenementen en festivals. Theaterreserveringen verkoopt hoofdzakelijk kaartjes voor de Nederlandse en Belgische Theaters via onder andere Eventim.

Bereikbaarheid van Eventim

De nationale theaterkassa is 7 dagen per week open en telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag van 09:00-18:00 uur en in de weekenden en feestdagen van 10:00-16:00 uur. Online kun je 24 uur-per-dag tickets en kaartjes bestellen via de website van Eventim.

Eventim.nl

Eventim heeft een eigen PR afdeling die de verkoop van voorstellingen en/of evenementen extra onder de aandacht brengt door middel van onder andere email.

Naast theater voorstellingen verkoopt Eventim ook tickets voor concerten, sportevenementen en muziekfestivals. Eventim verkoopt tickets voor alle grote producties van Stage Entertainment zoals bijvoorbeeld; Tina de Musical en Anastasia. Daarnaast verkoopt Eventim kaartjes voor theaterzalen als het AFAS Circustheater in Scheveningen, het Beatrixtheater in Utrecht en het DeLaMar theater in Amsterdam. Al deze voorstellingen kun je terugvinden op TheaterReserveringen.com die de verkoop voorbereid naar Eventim.

Tickets die je besteld bij Eventim zijn altijd inclusief reserveringskosten en je bepaalt zelf of de kaartjes per post verzonden worden of per e-mail. Kaartjes die je via Theaterreserveringen aanschaft betaal je dus rechtstreeks bij onze voorverkoopkanalen zoals Eventim. Eventim heeft voor iedereen wel een mooie voorstelling te bieden in diverse genres. Grote nationale en internationale artiesten variërend van Klassiek tot Cabaret en van Familie voorstelling tot Opera. Kijk snel op Theaterreserveringen.com en bestel je kaartje via de Eventim. Klik hier voor ons totaal agenda overzicht.

Contactgegevens

CTS EVENTIM Nederland B.V.
Marktplein 108
2132 DD Hoofddorp