Evergreen Top 1000 Live! – Remember the good times

Evergreen Top 1000 Live

Koop kaarten

Evergreen Top 1000 Live!

Remember the good times

Inclusief de mooiste classics van Nederlandse bodem

Stap in een muzikale tijdmachine en herbeleef de onvergetelijke klassiekers van vroeger met “Evergreen Top 1000 Live! – Remember the Good Times”. Deze spectaculaire show brengt de grootste hits van de jaren ’60, ’70, ’80 en ’90 opnieuw tot leven, uitgevoerd door topartiesten en een fantastische live band.

De Evergreen Top 1000 Live Band staat al jaren garant voor een heerlijk nostalgisch theaterconcert, tjokvol met prachtige evergreens. Met hun optreden brengt De Evergreen Top 1000 Live Band je voor even terug naar dat gevoel van vroeger. Met prachtige muziek van onder meer The Everly Brothers, Elvis Presley, Simon & Garfunkel en The Beatles. In het bijzonder brengt de band een eerbetoon aan evergreens van Nederlandse bodem. Met muziek van Rob de Nijs, Boudewijn de Groot, The Cats, Wim Sonneveld en meer… Stuk voor stuk muzikale pareltjes van Nederlandse artiesten die in het zonnetje gezet worden in deze theatershow.

Mooie verhalen, humor en muzikale klassiekers: De Evergreen Top 1000 Live Band neemt je mee terug naar een tijd toen het leven nog zo heerlijk gewoon was. Naar die eerste kus op het schoolplein, eindeloze zomers bij het zwembad of een ijskoude winter op de schaatsen.

De Evergreen Top 1000 Live Band kent zijn oorsprong in het bijzondere dorp Volendam. De twee frontmannen Simon Stein en Kelly Veerman vertellen mooie verhalen en vertolken de beste Nederlandse classics, waaronder natuurlijk muziek uit Volendam.

Wil je antwoord krijgen op de vraag wat nu eigenlijk een echte evergreen is?
Kom dan naar de voorstelling van De Evergreen Top 1000 Live Band!

Waarom je deze show niet mag missen

  • Iconische Hits: Geniet van een zorgvuldig samengestelde selectie van de beste nummers uit de Evergreen Top 1000. Van The Beatles tot ABBA, van Queen tot Tina Turner – elke song is een tijdloze klassieker.
  • Live Performances: Ervaar de magie van live muziek met verbluffende uitvoeringen die je terugvoeren naar de hoogtijdagen van de pop en rock.
  • Nostalgische Beleving: Herinneringen komen tot leven terwijl je wordt meegevoerd door de muziek die een soundtrack vormt van je leven.
  • Gezellig Avondje Uit: Perfect voor een avondje uit met vrienden, familie of collega’s. Samen herinneringen ophalen en nieuwe maken.

Artiesten van Wereldklasse

Onze getalenteerde artiesten en muzikanten brengen elke noot en elk woord met passie en precisie. De unieke chemie en het enthousiasme op het podium zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Recensies

“Een geweldige avond vol nostalgie en prachtige muziek. Een absolute aanrader!” 

“De live band was fenomenaal en de sfeer was fantastisch. Een must-see voor elke muziekliefhebber.” 

 


Mis deze kans niet om deel uit te maken van een onvergetelijke muzikale avond. “Evergreen Top 1000 Live! – Remember the Good Times” belooft een feest van herkenning en een viering van de mooiste muziek uit de geschiedenis. Boek vandaag nog je tickets en geniet van een avond vol nostalgie en geweldige muziek!

 

 

YouTube

Evergreen Top 1000 Live

Info & Prijs

 

 

Wil je weten wanneer er nieuwe (Première) voorstellingen zijn, blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. Abonneer je op onze Social-media pagina’s of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 

 

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens
uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken.


Lees onze privacyverklaring.

 

 
 
        X    Youtube

Weet waar je koopt

Laat een berichtje achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.