Evergreen Top 1001 Live!

Home » Agenda TheaterReserveringen » Muziek » Evergreen Top 1001 Live!
Evergreen Top 1001 Live!

besteltickets

 

Evergreen Top 1001 Live!

In het AFAS Live!

Maar liefst 3,4 miljoen mensen stemden vorig jaar af op de Evergreen Top 1000 van NPO Radio 5. En niet zonder reden, want deze lijst bevat de mooiste liedjes die in de loop der tijd hun schoonheid nooit hebben verloren.

Speelperiode; volgt later

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Een lijst die uitblinkt in diversiteit. Van Elvis Presley, Aretha Franklin, Dusty Springfield, The Moody Blues, The Rolling Stones en The Beatles tot aan onze eigen helden, zoals Golden Earring, Willeke Alberti, The Cats en Wim Sonneveld. De Evergreen Top 1001 Live! heeft zich laten inspireren door deze lijst. Een onvergetelijke avond met prachtige muziek in de mooiste muziekhal van Nederland. In AFAS Live (voorheen Heineken Music Hall) treden topartiesten uit binnen- en buitenland op.

Zo zingt de internationale superster Colin Blunstone zijn wereldhits ‘Time of the Season’, ‘She’s not There’ en ‘Old and Wise’. Nummers die hij zong als frontman van ‘The Zombies’ en ‘The Alan Parson Project.’ Ook Barry Hay (Golden Earrings) en Willeke Alberti zingen hun grootste evergreen hits. Xander de Buisonjé brengt een ode aan Billy Joel en Maan en Sharon Doorson zingen zelf uitgekozen pareltjes uit de lijst.

Daarnaast zal een keur aan andere artiesten heerlijke evergreens vertolken. Zij worden begeleid door de Marcel Fisser Band, die voor deze gelegenheid is uitgebreid met strijkers en blazers. De presentatie is in handen van de initiatiefnemer van deze avond: Henk Westbroek. Een magische avond, die je meeneemt naar je mooiste muzikale herinneringen. De Evergreen Top 1000 Live! is een feest der herkenning voor jong én oud.

 

Evergreen Top 1001 Live!

 

Evergreen Top 1001 Live

 

 

 

 

 

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.