Everybody’s Talking About Jamie – Tickets

Everybody's Talking About Jamie

Tickets

Everybody’s Talking About Jamie

de nieuwe succesvolle West End-musical

 

In deze actuele feelgood-musical volgen we de ups en downs in het leven van de 16-jarige Jamie, zijn moeder en zijn klasgenoten. Jamie durft anders te zijn, spreekt zich uit en stapt in de schijnwerpers in een wereld waarin dit onmogelijk lijkt.

Speelperiode;  augustus 2020

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Everybody’s Talking About Jamie, de nieuwe succesvolle West End-musical, komt naar Koninklijk Theater Carré in de originele Engelse uitvoering. De met drie WhatsOnStage® Awards bekroonde en voor vijf Olivier® Awards genomineerde musical is vanaf 4 augustus 2020 twee weken exclusief te zien in Koninklijk Theater Carré. Everybody’s Talking About Jamie is de vijfde titel in de serie Broadway in Carré en volgt Jamie, een 16-jarige jongen uit Sheffield.

Naast de vele 5-sterrenrecensies heeft Everybody’s Talking About Jamie 8 grote theaterprijzen gewonnen, waaronder de UK Theatre en WhatsOnStage® Award voor beste nieuwe musical en de Attitude Culture® Award 2017. Daarnaast is de show genomineerd voor vijf Olivier® Awards.

Algemene informatie

Gesproken taal: Engels
Gezongen taal: Engels
Deze voorstelling zal te zien zijn met Engelse boventiteling.

We zullen de eerste castleden aan je voorstellen!

Layton Williams is één van de grootste talenten binnen de Britse theaterwereld momenteel. Sinds januari 2019 speelt hij Jamie New in de West End-productie van Everybody’s Talking About Jamie. Layton trad onlangs op als Angel in de Britse Tour van de alom geprezen musical Rent. Ook speelt hij in de Sheffield Crucible-productie van Kiss me, Kate.

Layton begon zijn carrière als één van de jongens die de titelrol speelde in de West End-productie van Billy Elliot the Musical. Hij ging vervolgens door als de originele Young Michael Jackson in Thriller. Ook speelde hij de rol van Seaweed in Hairspray en de rondreizende productie van The Car Man van Matthew Bourne.

Layton Williams: “Ik heb genoten van mijn tijd op West End, maar ben super enthousiast om als Jamie op tournee te gaan! Zie jullie snel!”

Shane Richie speelt Hugo / Loco Chanelle en heeft een enorm succesvolle carrière achter de rug in theater, film en televisie van vier decennia en is één vaste factor op primetime televisie in Engeland. Hij is het best bekend voor zijn rol als Alfie Moon in de succesvolle serie EastEnders van de BBC. Hij begon met de rol van Alfie in 2002 waarvoor hij verschillende prijzen en onderscheidingen heeft ontvangen, waaronder voor beste acteur tijdens het Rose d’Or Television Festival.

Shane Richie: “ Ik heb een fantastische tijd gehad met het spelen van Hugo / Loco Chanelle in Everybody’s Talking About Jamie op West End, dus toen ik de kans kreeg om deel te nemen aan een tournee, greep ik de gelegenheid meteen aan om weer in die hakken te stappen! Ik geloof dat deze show een belangrijke boodschap bevat voor zowel jongere als oudere generaties.”

Lijkt het jou leuk om naar de nieuwe succesvolle West End musical in Carré te gaan? Klik hier om je tickets te bestellen voor in augustus 2020!

 

 

Everybody's Talking About Jamie

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.