Evita

Evita

besteltickets

 

Evita

De Wereldberoemde Musical

Deze reizende versie van Evita speelde voorstellingen in Nederland en Belgie. De voorstelling ging in première op 16 december 2007 in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. vanaf oktober 2018 komt deze weer terug in de Nederlandse Theaters bij u in de buurt!

Speelperiode; oktober 2018 –  april 2019

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

De tomeloze ambitie van de jonge Eva Duarte brengt haar van tweederangs actrice tot first lady en machtigste vrouw van Argentinië. Geliefd bij haar volk, gehaat door de elite en omstreden tot op de dag van vandaag. Een vrouw die tot het uiterste ging en door het noodlot jong stierf. Een heilige en een hoer. Maar nog altijd een mythe… In een tijd waarin we leven met machtige vrouwen als Hillary Clinton, Angela Merkel, Theresa May, Madonna en Claire Underwood, stelt de musical Evita iemand centraal die hen voorging in niet te stuiten ambitie. Een nieuwe groots opgezette versie van de wereldberoemde musical van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber, met de hits ‘Don’t Cry for me Argentina’ en ‘You Must Love me’, begeleid door een negenkoppig live-orkest.

De wereldberoemde musical Evita wordt na 9 jaar weer teruggebracht in diverse theaters in heel Nederland door Joop van den Ende Theaterproducties. met o.a. Brigitte Heizer en René van Kooten.

 

Evita

 

Evita

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.