Expeditie Eiland

Home » Agenda TheaterReserveringen » Toneel » Expeditie Eiland
Expeditie Eiland

besteltickets

 

Expeditie Eiland

Een vette knipoog naar ‘Expeditie Robinson’

Drie compleet verschillende gezinnen gaan op jacht naar hun geluk door zich op te geven als kandidaat voor het splinternieuwe televisieprogramma ‘Expeditie Eiland’.

Speelperiode; oktober 2018 t/m maart 2019

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Het volkse gezin Ten Kate, het wat omhooggevallen gezin Van Stirum-Vinkesteijn en het wat ingedutte gezin Kuipers. Drie compleet verschillende gezinnen, die elkaar thuis waarschijnlijk nooit een blik waardig zouden gunnen, die op dit eiland tot elkaar veroordeeld zijn. Ze leggen allemaal hun lot in handen van presentator Ruud Salomons.

Aanvankelijk is iedereen gericht op de winst. De hoofdprijs is dan ook niet misselijk: de winnaar wint het eiland en een geldbedrag van 1 miljoen euro!

In een wirwar van beproevingen, opdrachten en een karig eilandleven bevinden de kandidaten zich in steeds vreemdere situaties. Zeker als blijkt dat tijdens ‘Expeditie Eiland’ in ieder gezin afzonderlijk ook nog het een en ander uitgevochten dient te worden. Als de beproevingen en opdrachten die Ruud zijn kandidaten laat ondernemen zo bizar worden, dat niemand in ‘Expeditie Eiland’ zijn leven nog zeker is, vliegt alles uit de bocht.

Zit iedereen er wel met hetzelfde motief? Hoe lang kan presentator Ruud de regie houden over het spel? Wat is een prijs die een leven lang geluk kan betekenen je waard, als je tijdens het spel degene waar je het meest van houdt kunt verliezen? Voor ze het weten hebben de kandidaten elkaar harder nodig dan ooit.

‘Expeditie Eiland’ is een spannende en schurende komische musical met een vette knipoog naar ‘Expeditie Robinson’.

Onder anderen Jelka van Houten, John Buijsman, Ferry Doedens, Lone van Roosendaal en Rutger de Bekker

 

Expeditie Eiland

 

Expeditie Eiland

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.