Fiddler on the Roof

Home » Agenda TheaterReserveringen » Musical » Fiddler on the Roof
Fiddler on the Roof

besteltickets

 

Fiddler on the Roof

Met Thomas Acda

Acht grote Nederlandse theaters presenteren de musicalklassieker Fiddler on the Roof met Thomas Acda. Fiddler on the Roof is de originele en wereldwijd gebruikte titel van de productie die we in Nederland kennen als Anatevka

Speelperiode; t/m april 2018

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Fiddler on the Roof, met ‘If I Were A Rich Man’ en vele andere beroemde evergreens, gaat over een wereld op de vlucht waarin uiteindelijk de liefde overwint. Een dynamische voorstelling met veel dans en muziek, die entertaint in grootsheid en ontroert in intimiteit. Deze actuele musical toont ons de betekenis van familie in een veranderende wereld waarin wij overeind proberen te blijven met onze tradities.

Thomas Acda over zijn rol: “Fiddler is een voorstelling over een groot thema, gebracht met veel humor en een bepaalde lichtheid. Wanneer het gaat om echt grote dilemma’s en groot verdriet, dan maak je je beste grappen, dan maak je de mooiste liedjes.”

Regisseur Ruut Weissman (o.a. bekend van het met 5 keer 5 sterren bekroonde Hij Gelooft In Mij) maakt een actuele versie en plaatst deze klassieker daarmee in de tijdgeest van nu.

De voorstelling is naar het Nederlands vertaald.

 

Fiddler on the Roof

 

Fiddler on the Roof

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.