Fien & Teun de Musical – Theater kaartjes

Fien & Teun

Koop kaarten

Fien & Teun

De Musical

Circus op de boerderij

Duik in de vrolijke wereld van Fien & Teun met hun sprankelende musical! Deze hartverwarmende voorstelling neemt je mee naar het platteland, waar Fien en Teun samen met hun dierenvriendjes allerlei avonturen beleven. Met aanstekelijke liedjes, grappige momenten en een prachtig decor is deze musical een perfecte uitje voor jong en oud.

Het populaire boertje en boerinnetje, Fien en Teun, komen terug naar het theater met een spiksplinternieuwe voorstelling Fien & Teun De Musical – Circus op de boerderij! Na het grote succes van hun derde bioscoopfilm, is het vrolijke circusavontuur uit de film nu ook te beleven in het theater. Komt dat zien, komt dat zien! Zing en dans mee met alle liedjes en zet samen met Fien en Teun en alle dierenvriendjes de boel op zijn kop tijdens deze onvergetelijke familiemusical.

Het verhaal

Sebastiaan het Varken is bijna jarig en dat willen Fien en Teun vieren met het leukste feestje ooit. Als ze in de weide een oude circuswagen vinden, weten ze gelijk wat de perfecte verrassing gaat zijn: ze gaan een circusvoorstelling maken! En Sebastiaan mag het niet weten, want anders is het geen verrassing meer. Samen met hun dierenvriendjes gaan Fien en Teun gelijk heel hard oefenen, maar een circus maken blijkt nog helemaal niet zo gemakkelijk… Kunnen Fien en Teun dit bijzondere feest ook écht geheimhouden? En zal het ze lukken om alle circusacts op tijd klaar te hebben?

Wat kun je verwachten?

  • Leuke liedjes en dansjes: Zing en dans mee met Fien & Teun.
  • Interactief plezier: Kinderen worden actief betrokken bij de voorstelling.
  • Gezellige sfeer: Geniet van een warme en vrolijke plattelandssetting.

Tickets: Bestel je tickets eenvoudig en snel op TheaterReserveringen.com.

Mis deze magische ervaring niet! Boek nu je tickets op TheaterReserveringen.com en beleef een onvergetelijke dag met Fien & Teun.

Bestel nu en verzeker jezelf van de beste plekken!

TheaterReserveringen.com – Jouw ticket naar een magisch familieavontuur

Leeftijd: 2+

 

YouTube

Fien & Teun

Info & Prijs

 

 

Wil je weten wanneer er nieuwe (Première) voorstellingen zijn, blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. Abonneer je op onze Social-media pagina’s of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 

 

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens
uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken.


Lees onze privacyverklaring.

 

 
 
        X    Youtube

Weet waar je koopt

Laat een berichtje achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.