Gare du Nord – A Decade Of Sex ‘n’ Jazz

Home » Agenda TheaterReserveringen » Muziek » Gare du Nord – A Decade Of Sex ‘n’ Jazz
Gare du Nord – A Decade Of Sex ‘n’ Jazz

besteltickets

 

Gare de Nord

A Decade Of Sex ‘n’ Jazz

Al vijftien jaar is de Nederlandse band Gare du Nord een opvallende verschijning op de Nederlandse podia. Vanaf de debuutsingle Pablo’s Blues, via het triple platina album Sex ‘n’ Jazz tot en met het nieuwste Top Tien-album Stronger! weet de band zich te handhaven in de top van de Nederlandse muziekscene.

Speelperiode; februari 2018 t/m april 2018

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

“Over reizen? Over séks moet het gaan!”, aldus bevriende acteur Hans Dagelet die daarmee het oorspronkelijke plan voor een nieuw Gare du Nord album torpedeerde. Het werd ‘Sex ‘n’ Jazz’ en alles klopte. Marlies Dekkers ontwierp de iconische albumhoes met rode naaldhak, Heleen van Royen schreef het bijpassende boek Stout en Marvin Gaye en Paul Carrack werkten mee aan het album. ‘Beautiful Day’, ‘You’re My Medicine’ en ‘Marvin & Miles’ werden hits en het New Yorkse jazzlabel Blue Note maakte er een drievoudig platina succes van.

Het best verkochte Nederlandse jazz album ooit viert dit jaar het 10-jarig jubileum, dat moet natuurlijk gevierd worden! In een wervelende, sexy show met een hoofdrol voor Dorona Alberti brengt Gare du Nord voor het eerst het volledige Sex ‘n’ Jazz album live in de Nederlandse theaters. Oude bekenden en nieuwe verrassingen: het ultieme feest voor de fans!

 

Gare du Nord

 

Gare du Nord

 

 

 

 

 

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.