Het Grootste Zwanenmeer ter Wereld

Home » Agenda TheaterReserveringen » Dans » Het Grootste Zwanenmeer ter Wereld
Het Grootste Zwanenmeer ter Wereld

besteltickets

 

Het Grootste Zwanenmeer ter wereld

2017

Het wordt zeker het balletfeest van 2017. Na een succesvolle, korte tournee vorig jaar, zal Het Grootste Zwanenmeer ter Wereld dit jaar opnieuw zijn vleugels uitslaan in ons land en op vrijdag 29 en zaterdag 30 september in het World Forum Theater in Den Haag te zien zijn.

Speelperiode; september 2017

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

Vorig jaar werd deze voorstelling van de Engelse topchoreograaf Derek Deane en het Shanghai Ballet juichend ontvangen door pers en publiek. De voorstelling maakte met 48 zwanen, twee tot driemaal zoveel als normaal, de slogan “met meer zwanen dan men kan tellen” waar. Maar daarbij werd ook de kwaliteit geprezen. De Volkskrant beloonde de voorstelling met 4 sterren en schreef onder meer: “choreograaf Derek Dean, een Britse rot in het vak, creëert een adembenemend gevarieerd geometrisch vormenspel: een zwanenzee!” Verder jubelde men: “Emotioneel… pure lyriek…virtuoos…bijzonder.” En een eerdere voorstelling van dit concept werd beloond met de kreet: “Dit is het Zwanenmeer zoals het moet zijn, maar zoals men het zelden ziet.”

Bij dit Grootste Zwanenmeer ter Wereld gaat groot echter samen met hoge kwaliteit. Deze productie is een initiatief van Stardust Theatre, die de Engelse topchoreograaf Derek Deane opdracht gaf zijn prachtige (ook in Londen bejubelde) versie van het Zwanenmeer in te studeren met het Shanghai Ballet. Zo was zijn Zwanenmeer onder andere te zien in The Royal Albert Hall.

 

Het Grootste Zwanenmeer Ter Wereld 2017

 

Het Grootste Zwanenmeer ter Wereld

 

 

 

 

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.