Het Koninklijke Concertgebouw Amsterdam tickets

Home » Het Koninklijke Concertgebouw Amsterdam tickets

Het Koninklijke Concertgebouw Amsterdam

Concertgebouw Amsterdam, Koninklijk Concertgebouw – agenda

Klik op de kalender
voor de lijstweergave Kalender

Het Koninklijk Concertgebouw Amsterdam

Het Koninklijke Concertgebouw sinds 1888

De bouw van het Koninklijke Concertgebouw begon in 1883 net buiten de stadsgrenzen van Amsterdam in de gemeente Nieuwer-Amstel. Na het verschuiven van de stadsgrens kwam het Koninklijke Concertgebouw in 1896 in Amsterdam te staan. Het Koninklijke Concertgebouw is geopend op 1 april 1888

 

Agenda Koninklijke Concertgebouw.

Op onze website treft u de mooiste theater voorstellingen van Het Koninklijke Concertgebouw in alle genres zoals Cabaret, Musical, Toneel, Dans, Klassiek, Familie & Jeugd, Muziek en Show. Bekijk onze aparte pagina van Het Koninklijke Concertgebouw voor het totale overzicht, klik hier. Het adres van Het Koninklijke Concertgebouw is Concertgebouwplein 10 in Amstelveen, postcode 1071 LN. Met ruim 10.000 voorstellingen is Theaterreserveringen de grootste theater website van Nederland. Nog belangrijker, de verkoop is altijd gegarandeerd via Officiële voorverkoop en altijd zonder extra servicekosten, 100% betrouwbaar dus!

Naast de voorstellingen van Het Koninklijke Concertgebouw tref je bij ons ook andere theaters aan bij jou in de buurt. Op onze website staan ruim 300 theaters verdeeld over alle provincies. Naast Het Koninklijke Concertgebouw staan dus ook theaters uit Noord-Brabant, Zeeland, Noord-Holland, Gelderland, Zuid-Holland, Friesland, Groningen, Utrecht, Limburg, Overijssel, Drenthe, Flevoland.
Bestel je tickets of kaartjes voor Het Koninklijke Concertgebouw dus via theaterreserveringen.com  en kom genieten in het Concertgebouw van de stad Amsterdam. Ontdek onze uitgebreide culturele agenda van Het Koninklijke Concertgebouw.
Klik hier voor de theater agenda van Het Koninklijke Concertgebouw of zoek in onze agenda op genre of een theater in de buurt van Amsterdam. Op onze theater agenda tref je een ruim aanbod in alle genres zoals Cabaret, Musical, Dans, Familie & Jeugd, Klassiek, Opera, show en Muziek.