Het Schilderij Voor Sinterklaas

Karel de kok

Tickets

 

Het Schilderij Voor Sinterklaas

Karel de Kok           Kaartjes en Tickets

Hij komt, hij komt… die lieve goede Sint! Op bezoek bij Karel de kok, hofdame Frandolien en hoofdlakei Franciscus. Ook dit jaar gaat Sinterklaas, met de Pieten, langs op het kasteel bij zijn allerbeste vrienden. En dat betekent, zoals altijd, een doldwaas theateravontuur voor de hele familie.

Speelperiode; november 2020 t/m december 2020

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

 

Het wordt weer lachen, gieren en brullen met ‘Het Schilderij voor Sinterklaas’! Samen met de Sint en Pieten zorgt het gezellige kasteelpersoneel voor een Sinterklaasfeest boordevol humor, hilariteit en muziek. Zonder twijfel het allerbéste Sinterklaascadeau van het jaar!

Het verhaal
Boodschappen halen, ramen lappen, vloeren boenen… Karel de kok, hofdame Frandolien en hoofdlakei Franciscus bereiden zich voor op de komst van Sinterklaas! Dit jaar brengt de Sint de Schilderpiet mee naar het kasteel. Hij is de allerbeste schilder van Sinterklaas en heeft opdracht gekregen om Karel en zijn vrienden op het witte doek te zetten. Maar, als Schilderpiet gaat schilderen, gebeuren er plots hele vreemde dingen. Is het weer één van de malle fratsen van Franciscus? Of, spookt het misschien op het kasteel?

Na de voorstelling komen de Sint en Pieten uiteraard nog even langs in de foyer voor een uitgebreide meet & greet.

Duur voorstelling: +- 60 minuten, de voorstelling heeft geen pauze

 

Het Schilderij voor Sinterklaas

 

Karel de kok

 

 

weetwaarjekoopt

Reageer

Je email adres wordt verder niet getoond.