Hij Gelooft In Mij – Musical – André Hazes

Hij Gelooft in Mij

Tickets

Hij gelooft in mij Kaartjes  en Tickets

In 2021 zou André Hazes 70 jaar zijn geworden

Ter gelegenheid van zijn 70e verjaardag brengt Stage Entertainment in 2022 de musical ‘Hij Gelooft in Mij’ over Nederlands meest geliefde volksheld terug in de Nederlandse theaters.

 

Speelperiode; januari 2022 t/m juni 2022

Kalender

 

 Klik op de kalender voor alle speeldata

 

In 2021 is het 70 jaar geleden dat André Hazes werd geboren. En ter ere hiervan brengt Stage Entertainment de André Hazes musical ‘Hij Gelooft in Mij’ terug in de Nederlandse theaters. Na het grote succes in Amsterdam, is de voorstelling nu eindelijk ook in ons theater te zien!

Hij Gelooft in Mij vertelt het eerlijke levensverhaal van de grootse volkszanger van ons land. De musical is een oprecht, geestig, maar ook ontroerend muzikaal verhaal over de mens achter de volksheld. Zijn bekendste nummers illustreren de toppen van zijn succes en zijn persoonlijke dalen. Je hoort maar liefst 22 Hazes-hits, waaronder ‘Bloed, zweet en tranen’, ‘Een beetje verliefd’, ‘Droomland’, ‘De Vlieger’ en natuurlijk ‘Zij gelooft in mij’.’ Boek nu!

 

Hij Gelooft In Mij

Hij Gelooft in Mij

 

weetwaarjekoopt

Reageer

Je email adres wordt verder niet getoond.