Holiday On Ice – BELIEVE

Home » Agenda TheaterReserveringen » Show » Holiday On Ice – BELIEVE
Holiday On Ice – BELIEVE

besteltickets

 

Holiday On Ice

Believe

BELIEVE is een moderne versie van Romeo en Julia over verlangen, jaloezie en ware liefde. Choreografieën op Olympisch niveau gecombineerd met de beste live muziek, prachtige decors, glamour kostuums en hi-tech special effects, BELIEVE is voorbestemd om uw harten te veroveren.

Speelperiode; maart 2017 t/m april 2017

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

In deze moderne rock versie van Romeo & Julia, komen twee groepen, uitgebeeld in twee verschillende werelden samen. De Onderwereld, de motor van het geheel, is waar Antonio een visioen krijgt over het meisje van zijn dromen.
In de Bovenwereld, waar al feestend wordt geleefd en geld alles is, leeft Clarissa, vervreemd en verlangend naar ware liefde. Wanneer de leider van beide werelden in gevecht raakt met Antonio, nadat hij is ontsnapt naar de Bovenwereld, ontmoeten zij elkaar en groeit al snel een verboden liefde. Het weerstaat afwijzing, pijn en verdriet door toedoen van liefde en hartstocht. Gelukkig eindigt deze versie wel met een goed einde in vergelijking met de klassieke Romeo & Julia.

Holiday on Ice is een ijsshow die het klassieke kunstschaatsen combineert met de moderne showelementen. Ze touren elk jaar wereldwijd met ongeveer zes shows. Sinds de première in 1943 in Toledo, Ohio (USA) heeft Holiday on Ice meer dan 327 miljoen bezoekers mogen ontvangen bij de verschillende shows. Dit maakt Holiday on Ice de meest bezochte ijsshow ter wereld. Om deze reden is Holiday on Ice opgenomen als meest bezochte ijsshow ter wereld in het Guinness World Records. Holiday on Ice kan ook wel worden omschreven als de succesvolle ijsshow alle tijden! Holiday on Ice is van Stage Entertainment Touring Productions, een dochterproductie van Stage Entertainment.

 

Holiday On Ice

 

Holiday on Ice

 

 

 

 

 

 

 

weetwaarjekoopt

Leave a Reply

Your email address will not be published.