Holiday on Ice

Holiday on Ice

Tickets

 

Holiday on Ice

SUPERNOVA           Kaartjes en Tickets

HOLIDAY ON ICE, de meest succesvolle ijsshow ter wereld, tourt elk jaar wereldwijd met meerdere shows tegelijkertijd. Sinds de première in 1943 in Toledo, Ohio (USA) heeft HOLIDAY ON ICE al meer dan 333 miljoen bezoekers mogen ontvangen bij de verschillende shows.

Speelperiode; december 2021 t/m januari 2022

Kalender

 

Klik op de kalender voor alle speeldata

 

 

HOLIDAY ON ICE begon als een kleine show in een hotel in Toledo, Ohio in 1943. De show speelde toen een week tijdens de kerstvakantie. Daar is dus ook de naam HOLIDAY ON ICE van afgeleid. Vanaf 1940 waren de mobiele ijsshows mogelijk doordat er transporteerbare koelsystemen zijn ontwikkeld. In korte tijd waren de shows al te zien in Verenigde Staten en in Midden- en Zuid-Amerika. Vanaf 1950 trad de show op in een tal van Europese landen, waaronder België, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië en Spanje. In 1959 is HOLIDAY ON ICE voor het eerst opgenomen als een Westers project in de voormalige Sovjet-Unie. In de daaropvolgende jaren werd de show gezien in de andere Oost-Europese landen.

Weer terug in Nederland
HOLIDAY ON ICE is in 2020 weer terug in Nederland met de spectaculaire show SUPERNOVA. Bij SUPERNOVA komt het publiek ogen en oren tekort. De schaatsers zijn deze keer niet alleen op, maar zelfs boven het ijs te zien. Voor de voorstelling zijn ongeveer vierhonderd kostuums gemaakt. De meerjarige Europese tournee is in november 2019 in Duitsland met groot succes in premiere gegaan.

CEO van HOLIDAY ON ICE en producer van SUPERNOVA Peter O’Keeffe over de nieuwe show: “SUPERNOVA is een schoolvoorbeeld van ons streven om het publiek te verrassen. Wij willen de bezoekers een onvergetelijke ervaring voorschotelen door acts van ’s werelds beste performers te combineren met de nieuwste technische mogelijkheden. We hebben een show kunnen creëren die het publiek niet snel vergeet. Met deze nieuwe productie blijven we trouw aan onze eis om onszelf opnieuw uit te vinden, onze grenzen te verleggen en onszelf elk jaar weer uit te dagen. Ik ben heel erg blij dat we juist met SUPERNOVA onze comeback in Nederland kunnen maken, na een te lange afwezigheid.

 

Holiday on Ice – SUPERNOVA

 

Holiday on Ice

 

 

weetwaarjekoopt

Reageer

Je email adres wordt verder niet getoond.